Η Μαρίνα βλέπει τον Παύλο μαραζωμένο στη σειρά Σασμός, κάθεται κοντά του και τον παρακαλεί να του μαγειρέψει κάτι, να φάνε μαζί για να μιλήσουν μετά από καιρό. Ο Παύλος δέχεται και δεν διστάζει να αποκαλύψει πως σκέφτεται για κάποιο διάστημα να φύγει στην Κύπρο για να δει πώς πάνε εκεί οι δουλειές του.

Εκείνη από την πρώτη στιγμή θα είναι αρνητική και θα τον παρακαλέσει να μη φύγει από το νησί. Οι δυο τους θα συζητήσουν για όλα όσα έχουν μέσα στην ψυχή τους, όσα τους πληγώνουν και όλα εκείνα που τους έφεραν αντιμέτωπους σε ορισμένες περιστάσεις. Παράλληλα η Βασιλική, ενώ είναι σε απόγνωση, ζητά από τη Στέλλα να παγώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου για κάποιο διάστημα.

Η τελευταία το ανακοινώνει αμέσως στον Μαθιό, ο οποίος αρχίζει να ελπίζει σε επανασύνδεση αλλά το γεγονός πως είναι ακόμα εξαφανισμένη δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικό. Ο Μαθιός αναρωτιέται πώς αφού το μετάνιωσε, γιατί να έφυγε ενώ πιστεύει με σιγουριά ότι κάτι άλλο συμβαίνει και η γυναίκα του έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή του.

Το μυαλό του Αστέρη θα πάει στον Φαρμάκη, θεωρώντας πως εκείνος μπήκε ανάμεσα στο πρώην αγαπημένο ζευγάρι και δημιούργησε ταραχή. Οταν μάλιστα η Αργυρώ του λέει πως καιρό τώρα ο Ευθύμης περιτριγυρίζει τη νύφη του στο ξενοδοχείο, σιγουρεύεται και αποφασίζει να πάει να τον βρει. Μόνο που εκείνος δεν έχει διάθεση για αποκαλύψεις, του λέει μόνο να ψάξει καλύτερα μέσα στην οικογένειά του για μυστικά, λάθη και ψέματα!

Ο Νικολής, ο ανιψιός της «καπετάνισσας», πηγαίνει για μια δουλειά στη Σητεία και βλέπει τη Βασιλική μαζί με την ξαδέλφη της. Προσπαθεί να της μιλήσει αλλά εκείνη τη στιγμή η γυναίκα του Μαθιού μπαίνει με τη Χρυσάνθη σε ένα ταξί. Λίγο αργότερα που ο Νικολής θα πάει στο αλουμινάδικο για μια δουλειά, δεν Θα διστάσει να πει στον Αστέρη μεταξύ άλλων πως είδε τη Βασιλική στη Σητεία, αλλά ο αδελφός του Μαθιού θα προσποιηθεί πως το ξέρει ήδη, ενώ θα του πει ότι ο λόγος που βρέθηκε εκεί η γυναίκα είναι ένα οικογενειακό τους θέμα. Ετσι, όταν ο ξάδελφός του φύγει, χωρίς να μιλήσει σε κανέναν, ο Αστέρης θα πάρει τον δρόμο για τη Σητεία…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτές είναι οι σκηνές πριν το συγκλονιστικό τέλος!

Viral: Τρομακτικό! Τρέχουν πάνω σε εν κινήσει τρένο! (vid)

Μουτσινάς για Λιάγκα: «Πώς σου ήρθε να…»