Δύο ρόλοι που έχουν καθοριστική σημασία ατην εξέλιξη της σειράς Σασμός αναμένεται να μας αποχαιρετήσουν τον Φεβρουάριο. Πρόκειται για τον Αντρέα (Βασίλης Μηισμπίκης) και την Εύα (Πηνελόπη Τσιλίκα), που ούτως ή άλλως είχαν συμφωνήσει να κάνουν γκεστ εμφάνιση στον γ’ κύκλο του «Σασμού».

Η Εύα, όπως όλα δείχνουν, θα αφήσει το νησί και τη ζωή που παρουσίασε στους ήρωες, πριν προλάβει να μάθει ότι ο Παύλος σκότωσε τον αδελφό της. Ο Αντρέας έχει ηια μάθει πως ο Ρούσσος Σταματάκης άφησε στην κληρονομιά του ένα χωράφι σε εκείνον και στον αδελφό του τον Τηλέμαχο, επειδή αισθανόταν τύψεις για την αυτοκτονία της μητέρας του.

Οι δυο τους είχαν κρυφό δεσμό, όμως τελικά την πάντρεψαν με Βρουλάκη και εκείνη έβαλε τέλος στη ζωή της όταν και ο Ρούσσος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με μια άλλη. Μένει να δούμε αν όντως ο Αντρέας είναι ένας Σταματάκης και αν όλο αυτό θα αλλάξει τα πάντα μέσα του και θα θελήσει να εξαφανιστεί από την Κρήτη…

Ο παπάς από την άλλη σύμφωνα με το Τηλέραμα, πιστεύει πως ο Τόλης θα είναι μια χαρά ζευγάρι με τη Λεμονιά (Κατερίνα Σούσουλα), γι’ αυτό και είναι έτοιμος να ευλογήσει αυτό το προξενιό. Ο Τόλης θέλει να προχωρήσει στη ζωή του και, παρότι άλλη γυναίκα τού είχαν τάξει και άλλη βρήκε μπροστά του, δεν είναι αρνητικός να δοκιμάσει να κάνει σχέση μαζί της. ‘Οσο όμως τη γνωρίζει καλύτερα, τόσο διαπιστώνει πως η Λεμονιά λιώνει για άλλον άντρα και σε αυτόν θέλει να χαρίσει το κορμί και την καρδιά της. Ο Τόλης τη συμπαθεί και θέλει να τη βοηθήσει να είναι ευτυχισμένη, έστω και αν ο ίδιος μείνει ξανά μπουκάλα!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης και Ανέστης αντιμέτωποι-Το μίσος τους και πάλι στην επιφάνεια!

F1 Charles Leclerc: Δεν είναι φήμες κατέχει τελικά το τέρας Ferrari 812 Competizione αξίας 598.000 δολαρίων

Σασμός: Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς-Κόβουν την ανάσα τα γεγονότα