Το σκοτάδι ήρθε για πρώτη φορά στην ψυχή της Βασιλικής στη σειρά του ALPHA, Σασμός όταν σκότωσαν τον Νικηφόρο . Προσπάθησε να πάρει εκδίκηση, δεν τα κατάφερε, ενώ η στήριξη της οικογένειάς της και το γεγονός πως έμεινε έγκυος, την έκαναν να προσπαθήσει να ορθοποδήσει ξανά στη ζωή. Μαζί με τον Μαθιό ονειρεύτηκαν ένα καλύτερο μέλλον και  εκείνο παρόλο που εκεiνος έχει αποφασίσει να παραδοθεί για τον φόνο του Στεφανή μόλις εκείνη φέρει στον κόσμο την κόρη τους, συνεχίζουν να κάνουν όνειρα.

Όλα τα παραπάνω όμως θα καταρρεύσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, όπου και θα μάθουν με τον άντρα της από την Καλλιόπη, ότι ο θάνατος του γιου τους ξεκίνησε από ένα ψέμα του Αντρέα.

Τους λέει πως πήγε ένας ξένος άνθρωπος για να κατηγορήσει τον Παύλο ότι τάχα έδωσε εντολή να σκοτώσει τον άντρα της!

Επίσης θα τους αποκαλύψει και ότι είναι ξαδέλφια με τον Αντρέα. Μαθός και Αστέρης θα συγκλονιστούν από τις αποκαλύψεις, περισσότερο από όλους όμως η Βασιλική θα είναι εκείνη που θα αρχίσει να κάνει μαύρες σκέψεις για τον Αντρέα.
Μετά τις αποκαλύψεις ο Μαθιός θα φύγει και μαζί με τον Αστέρη θα πάνε στο Σταματόδεντρο.

Ο Μαθιός αναρωτιέται πώς θα κρατήσει τον όρκο του με τον Αστέρη να λέει ότι θα τον στηρίξει!

Ωστόσο η Βασιλική έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζει το σχέδιο της εκδίκησής της απέναντι στον άντρα που έχει εξαφανιστεί. Άλλωστε εκείνη όπως λέει, δεν έδωσε κανένα όρκο και θέλει να δει τον Αντρέα να καίγεται στην κόλαση!

Μάλιστα, ορκίζεται ότι αυτή θα είναι που θα τον σκοτώσει!

Ο Μαθιός θα αρχίσει να αγωνιά, όπως και η Καλλιόπη με τον παπά που θα δουν ότι μέσα της ξύπνησε πάλι το τέρας της εκδίκησης.

Όλοι μαζί λοιπόν θα αποφασίσουν να έχουν στο εξής τα μάτια τους στραμμένα πάνω στη γυναίκα για να γλιτώσουν τα χειρότερα.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε!

Ο Μοχάμεντ Μπεν Σουλεϊέμ απαλλάχθηκε από κάθε υποψία… από τη FIA

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για την Ασπασία-Ο Δημοσθένης ανακοινώνει ότι παντρεύεται!