Ο Παντελής περνά δύσκολα χωρίς την ‘Αννα, όχι μόνο στο μαγαζί με την πολλή δουλειά στη σειρά Σασμός, αλλά και μέσα του, γιατί η απουσία της του έχει στοιχίσει πολύ ψυχολογικά. Η… πανταχού παρούσα παπαδιά δεν αντέχει να τον βλέπει έτσι, ενώ της λείπει και η καθημερινή επαφή με τη φιλενάδα της. Μεσολαβεί λοιπόν για να τον βοηθήσει να τα ξαναβρούν.

Η Σοφία ενοχλείται από την ύποπτη συμπεριφορά του Τάσου, που κάτι της κρύβει… Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης και για ποιον λόγο μένει με την οικογένειά του. Η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Θεωρεί πως ήρθε η στιγμή να πάρει τη ζωή στα χέρια της!

Στο μεταξύ ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας, της γυναίκας που αγάπησε και τη σκότωσαν οι αστυνομικοί με επικεφαλής τον Αντώνη Φραγκιαδάκη! Ο Ευθύμης λάτρευε τη γυναίκα του, η οποία μάλιστα περίμενε το πρώτο τους παιδί! Την ίδια στιγμή, πυκνώνουν οι υποψίες του Αντώνη για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν στη μετάθεσή του στην Αθήνα. Ο Μανώλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με τη Νάντια. Παράλληλα, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Πάνος -Ο Ευθύμης φορτώνει τον φόνο στον Μαθιό

Αυτόν τον μπακ παίρνει ο Ολυμπιακός – Τι θα γίνει με Μαρσέλο

Ποιος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα που θα φέρουν το πάνω κάτω!