Στην τελευταία του δεύτερου κύκλου της σειράς «Σασμός» είδαμε τον Νικηφόρο να πυροβολεί τον Μαθιό μετά την αποκάλυψη ότι εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Την ίδια στιγμή είδαμε την Βασιλική να τραυματίζεται σε τροχαίο προσπαθώντας να φτάσει στο βουνό για να σταματήσει το φονικό.

Ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής ο τρίτος και τελευταίος κύκλος ξεκινάει με ιδιαίτερη ένταση αφού δεν είχε ξεκαθαριστεί τι έγινε με τον μεγάλο αδερφό της οικογένειας Σταματάκη.

Ο βαριά πληγωμένος Μαθιός αγωνιά καθώς ψυχορραγεί. Φωνάζει στον Νικηφόρο να εξαφανιστεί για να μην τον συλλάβουν και προσπαθεί να σκουπίσει τα αποτυπώματά του από το όπλο του για να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι τον πυροβόλησε.

Ο βοσκός που βρίσκεται κοντά, ακούγοντας τον πυροβολισμό τρέχει κοντά.

Εκεί βλέπει αιμόφυρτο τον Μαθιό και καλεί το ασθενοφόρο.

Ο Νικηφόρος έχει εξαφανιστεί.

Η Βασιλική τελικά τραυματίζεται ελαφρά οδηγώντας σαν παλαβή να προλάβει.

Θα νοσηλευτεί σε κοντινό δωμάτιο με τον Μαθιό που δίνει μάχη για να κρατηθεί ζωντανός.

Στο μεταξύ η Καλλιόπη, μετά τη λαχτάρα που πέρασε με τον πυροβολισμό του Μαθιού, αλλά και την ταραχή με τον ερχομό του Ανδρέα Βρουλάκη στην Άνω Ποριά, δεν ξέρει πως ο Αστέρης θα είναι αυτός που θα την αποτελειώσει. Ο τελευταίος θα μάθει ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή και η αποκάλυψη αυτή θα αλλάξει όλη τη ζωή του.

Θα χάσει τον κόσμο από τα πόδια του και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι όλα τα δεινά έγιναν και με πρωταγωνιστή εκείνον, επειδή ο αδελφός του δεν παραδέχθηκε ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ποζάρει με μαγιό και ξεσηκώνει τα πλήθη!

ΣΕΓΑΣ: Η Ελλάδα στην ελίτ με ξύλινα σπαθιά

Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστη ηθοποιός ρίχνει «άκυρο» στον Χαρδαλιά-Αυτοί είναι οι λόγοι!