Η πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη στη σειρά Σασμός, γίνεται σιγά-σιγά γνωστή ενώ η μετανιωμένη Θεοδώρα υποφέρει μακριά του. Εκείνος από την άλλη ψάχνει να βρει λύση για το μπαρ, το τελευταίο πράγμα που τον συνδέει με τον προδομένο Φαρμάκη.

Η Καλλιόπη λέει στον Αστέρη ότι πήραν τον ανιχνευτή μετάλλων από τον Νικολή επειδή κάτι τους είχε χαλάσει και εκείνος δέχεται την εξήγηση της. Λίγο αργότερα ο Παύλος λέει στο Μαθιό ότι πιθανόν το όπλο να ανήκει στον Νικολή.

Ο Σταματάκης φοβάται πως ίσως έτσι μπλέξει τον ξάδερφο του στην υπόθεση. Στη συνέχεια προβληματίζεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει από τον Αστέρη για το γράμμα του Τόλη στο οποίο ο Κώστας κατηγορεί τους Σταματάκηδες ότι είναι φονιάδες.

Παράλληλα ύστερα από μία εκρηκτική συνάντηση του με τον Ευθύμη ο Αντώνης επιτέλους θυμάται. Του λέει πως ξέρει ότι αυτός επιχείρησε να σκοτώσει τη Μαρίνα και θα το αποδείξει.

Μπαμπάς και γιος περνούν μαζί χρόνο. Κάποια στιγμή ο Πετρής τον αποκαλεί μπαμπά και ο Αστέρης πετάει στα ουράνια. Η Αργυρώ που είναι παρούσα στο περιστατικό του εξομολογείται ότι δεν ήταν ο εαυτός της όταν κράτησε κρυφή την ύπαρξη του παιδιού τους και του ξανά ζητάει να την συγχωρέσει.

Ο Αστέρης παραμένει μπερδεμένος όσο αφορά την σχέση του μαζί της αλλά της λέει πως θέλει να βλέπει μόνος τον γιο του. Η είδηση αποκατάστασης της μνήμης του Αντώνη χαροποιεί τους πάντες. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης καταρρέει όλο και περισσότερο ενώ οι προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να της ανοιχτεί αποδεικνύονται μάταιες.

Παράλληλα η Καλλιόπη κάνει το μοιραίο λάθος απέναντί στον Παύλο. Του λέει ότι το όπλο όντως είναι το Νικολή θέλοντας να θολώσει τα νερά για το γιο της, γεγονός όμως που εξοργίζει τον Μαθιό. Ο Φραγκιαδάκης άρχισε να δραστηριοποιείται και πάλι στο Αστυνομικό Τμήμα.

Είναι αποφασισμένος να αποδείξει πως ο Φαρμάκης κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του. Λίγο αργότερα μία απρόσμενη άφιξη στο ξενοδοχείο πανικοβάλει την Αργυρώ και την Βασιλική. Είναι ο Ευθύμης που πηγαίνει να μείνει εκεί.

Την ίδια στιγμή ο χειρότερος φόβος για το Μαθιό βγαίνει αληθινός. Ο Παύλος αποφασίζει να δώσει το όπλο στην αστυνομία. Ο δρόμος προς την αλήθεια έχει ανοίξει και τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν μια πορεία χωρίς επιστροφή.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη για τον ανώνυμο δότη-Ποιος δεν θα χαρεί;

Οριστικό για Βαλμπουενά…

Σασμός: Η Καλλιόπη κρυφακούει τον παπά με την Μαρίνα-Αυτό ετοιμάζει ο Νικολής!