Η Άννα παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει τον Παντελή στη σειρά Σασμός, πληγωμένη για όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη της. Μαζεύει λοιπόν τα πράγματά της και πηγαίνει να μείνει με τον Λευτέρη και τη Θοδώρα, αφήνοντας όχι μόνο το σπίτι αλλά και το καφενείο στα χέρια του άντρα της.

Αυτός πασχίζει να καλύψει την απουσία της, ώστε να μην καταλάβουν οι χωριανοί τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ μέσα του πονά πολύ ξέροντας ότι την έχει χάσει. Η Κατερίνα μπαίνει στη μέση προσπαθώντας να τους φέρει ξανά κοντά, την ώρα που για ένα άλλο ζευγάρι φτάνει, όπως όλα δείχνουν, η ώρα του τέλους.

Η Αιμιλία έχει αποφασίσει να πάει να βρει τον Δημήτρη στην ΑΘήνα για να ξεκαθαρίσει επιτέλους τα πράγματα μεταξύ τους, την ώρα που ο παπάς συμβουλεύει τον Παύλο να μην της κρατήσει άλλα μυστικά. Την ίδια στιγμή, ο Λευτέρης συναντά τον πατέρα της Ρέας και μαθαίνει για το παρελθόν της κόρης του και του Ευθύμη. Όσο για τον Αντώνη, οι υποψίες που έχει γύρω από το τι έφερε την ξαφνική μετάθεσή του στην Αθήνα όλο και πυκνώνουν…

Κι ενώ η Μαρίνα παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την ζωή της η Άσπα νιώθει παρείσακτη στην οικογένεια. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης έχει μια μυστική συνάντηση ψάχνοντας το παρελθόν του Ευθύμη.

Ενώ ο Μαθιός επισκέπτεται τον Σταύρο, 0 Μανόλης με τον Νικηφόρο ξεκινάνε τα θερμοκήπια αλλά το θέμα της Νάντιας είναι αγκάθι μεταξύ τους. Ο Παντελής περνά δύσκολα χωρίς την Άννα αλλά η Κατερίνα μεσολαβεί.

Στο μεταξύ στα επόμενα επεισόδια εκτός από το θέμα της Νάντιας η Βασιλική και ο Μαθιός έχουν να αντιμετωπίσουν μια ακόμη τρικυμία. Ο Ευθύμης αποφασίζει να τους δώσει τη χαριστική βολή, βάζοντας ξανά τον Μαθιό σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Πάνος -Ο Ευθύμης φορτώνει τον φόνο στον Μαθιό

Αυτόν τον μπακ παίρνει ο Ολυμπιακός – Τι θα γίνει με Μαρσέλο

Ποιος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα που θα φέρουν το πάνω κάτω!