Παρόλο που η Αργυρώ έχει εμπιστοσύνη στον Αστέρη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, σύντομα μια ακόμα ερωτική εκδήλωση της Σάντρας στον άντρα της, θα την κάνει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της Από τη στιγμή που η Σάντρα έμαθε πως ο Αστέρης και η Αργυρώ δεν είναι παντρεμένοι, θεώρησε πως θα είναι ευκολότερη λεία για εκείνη. Ετσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη θα κάνει ακόμα μια κίνηση προκειμένου να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι, μόνο που και πάλι δεν θα πετύχει τον σκοπό της.

Συγκεκριμένα, θα πάει στο αλουμινάδικο να ζητήσει τη βοήθεια του Αστέρη για το κέντρο υγείας που τελικά θα γίνει στο σπίτι του Παύλου, όμως όταν εκείνος θα της πει πως τις συγκεκριμένες εργασίες θα αναλάβει ο αδελφός του, η κοπέλα θα απογοητευτεί. Στη συνέχεια θα ζητήσει να πάει στην τουαλέτα γιατί νιώθει μια ενόχληση στο μάτι και θέλει να πλύνει το πρόσωπό της, όμως όταν επιστρέψει και ενώ στο μαγαζί θα έχει έρθει και η Βασιλική, η Σάντρα θα αποχωρήσει ευγενικά.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο Αστέρης δουλεύει θα δεχτεί την απρόσμενη επίσκεψη της Αργυρώς, θα ανταλλάξουν τα νέα τους αλλά πριν φύγει για να πάει να πάρει το παιδί τους από στο σχολείο, θα πάει στην τουαλέτα. Στον καθρέφτη Θα βρει ζωγραφισμένη μια μεγάλη κόκκινη καρδιά. Ο Αστέρης θα της πει ότι η Σάντρα πέρασε από το αλουμινάδικο και με τον τρόπο της θα του δείξει πως πρέπει να της βάλει ένα φρένο.

Όντως, την επόμενη μέρα ο Αστέρης θα συναντηθεί με το νεαρό κορίτσι, όμως εκείνη θα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι θέλει να της πει. Ετσι, η Αργυρώ θα είναι εκείνη που θα αναλάβει την κατάσταση και θα σπεύσει να τη συναντήσει. Θα της πει να μείνει μακριά από τον άντρα της και ότι έχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζει και δε θα της βγει σε καλό! Το κορίτσι θα τρέξει να μιλήσει στον πατέρα της για την προσβλητική συμπεριφορά της Αργυρώς, γυρίζοντας την κατάσταση υπέρ της!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 3/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Antonelli Mercedes: Ο αντικαταστάτης του Χάμιλτον κάνει την πρώτη δοκιμή στην Formula 1

Δημήτρης Παπανώτας: Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο δημοσιογράφος