Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, που η Αρχοντούλα θα καταλάβει τον ακέραιο χαρακτήρα της Μαρίκας και θα αρχίσει να της αποκαλύπτει κομμάτια από τη ζωή της στο παρελθόν.

Μοιραία και η μεγαλύτερη από τις αδελφές Πολύζου θα μπει στη διαδικασία να τη ρωτήσει γιατί ποτέ δεν έφυγε από την οικογένεια Κοτρώτση, παρά την άσχημη συμπεριφορά που συχνά αντιμετώπιζε. Τότε η Αρχοντούλα «θα σπάσει» και θα της εξομολογηθεί πως αν έφευγε από το σπίτι που τόσο την έχει πονέσει, δεν θα είχε την ευκαιρία να βλέπει τόσο συχνά τον Σώτο. Της ομολογεί ότι είναι γιος της και η κοπέλα θα συγκλονιστεί ενώ θα τη βάλει να της ορκιστεί πως το μυστικό αυτό δεν θα βγει από τουs τέσσερις τοίχους του δωματίου της. Θα τη ρωτήσει τότε ανυποψίαστη αν το γνωρίζει ο Κοσμάς και τότε η πονεμένη οικονόμος θα της πει όλη την αλήθεια. Της λέει ότι ήταν ερωτευμένη με έναν καλό άντρα που θα την παντρευόταν αλλά πνίγηκε σε ναυάγιο και οι γονείς της την πέταξαν για να μην τους χαλάσει το όνομα!

Η Μαρίκα δεν θα μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Στη συνέχεια θα της πει ότι ήρθε στον δρόμο της η Νέλλα που είχε πει στον Κοσμά Κοτρώτση ότι είναι έγκυος για να τον αναγκάσει να την παντρευτεί. Ετσι λοιπόν έκαναν οι δυο τους μια συμφωνία. Η Αρχοντούλα να δώσει το παιδί στη Νέλλα όταν γεννήσει, αφού ο Κοσμάς ζούσε μόνιμα στο εξωτερικό και δεν είχε εικόνα του τι της συμβαίνει, με την υπόσχεση να έχει για πάντα τη βιολογική μητέρα του παιδιού στην δούλεψή της. Η Μαρίκα θα ρωτήσει την Αρχοντούλα: «Γιατί το δέχτηκες αυτό;» και η γυναίκα θα παραδεχτεί πως μόνο μαζί τους θα είχε το παιδί της ένα καλό μέλλον.

Ενώ αρχικά η Μαρίκα υπόσχεται στην Αρχοντούλα να μην αποκαλύιμει ποτέ στον Σώτο την αλήθεια, στη συνέχεια αισθάνεται άσχημα καθώς συνδέεται ερωτικά με τον νεαρό άντρα και αρχίζει να νιώθει ότι τον κοροϊδεύει. Προσπαθεί να πει στην Αρχοντούλα να του μιλήσουν αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ακόμα και όταν η οικονόμος αρρωστήσει, αυτό θα είναι το κύριο μέλημά της, να μη μάθει ποτέ ο Σώτος ότι τον γέννησε εκείνη. Η αλήθεια δεν θ’ αργήσει να αποκαλυφθεί και μάλιστα αυτή δεν θα ταράξει μόνο τον Σώτο αλλά και τον ίδιο τον Κοτρώτση, που θα καταλάβει πως τόσα χρόνια ζούσε μέσα στον ψεύτικο κόσμο που είχε πλάσει η Νέλλα για εκείνον. Οι ζωές όλων θα ταραχτούν και ο μόνος έρωτας που θα επιβιώσει θα είναι αυτός της Μαρίκας με τον Σώτο.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

WEC 6h Imola 2024: πρόγραμμα, ζωντανή ροή, λίστα εκκίνησης

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA- Όλο το παρασκήνιο