Οι Ψυχοκόρες οδεύουν σιγά σιγά προς το φινάλε με το τέλος της Δεσποινιώς να έχει μεγάλες ανατροπές. Για πρώτη φορά στην τραγική ζωή της, η Δεσποινιώ φαίνεται πως μπορεί να βρει λίγη χαρά.

Από τη στιγμή που η Δεσποινιώ έμαθε ότι έχει σύφιλη οι ελπίδες της για μια καλύτερη ζωή μηδενίζονται. Ακόμη και όταν ο Πάντος της υπόσχεται ότι θα τη βοηθήσει και θα τη θεραπεύσει εκείνη νιώθει μέρα με τη μέρα τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και πιστεύει πως δε θα ξαναβρεθεί με τις αδερφές της.

Όμως όλα πρόκειται να αλλάξουν όταν την επισκεφτεί ένας φαντάρος ο οποίος της ζητάει μόνο να κάνουν συζήτηση. Ο άντρας αυτός είναι ο Νικόλας, ο αδερφός της! Ο Νικόλας που πολεμούσε και βρέθηκε τυχαία στον Πειραιά θα είναι αυτός που θα την πάει πρώτος σε γιατρό. Η έκπληξη της Δεσποινιώς είναι τεράστια όταν βλέπει πως αυτός ο γιατρός είναι ο Σώτος Κοτρώτσης.

Ο Σώτος την πηγαίνει στη Μαρίκα και οι δύο αδελφές ξανασυναντιούνται. Η χαρά των δυο τους θα γίνει ακόμη πιο μεγάλη όταν χτυπήσει η πόρτα και εμφανιστεί η Φρόσω. Την ευτυχία τους θα ολοκληρώσει η έλευση και της Βασιλικής η οποία βρίσκει τυχαία ένα χαρτί με τη διεύθυνση του Κοτρώτση.

Η Δεσποινιώ θα συνεχίσει τη θεραπεία για τη σύφιλη και θα καταφέρει να γιατρευτεί ενώ παράλληλα μένει με την Αρχοντούλα στο σπίτι του Κοτρώτση.

Ψυχοκόρες: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτοί θα ανατρέψουν τα πάντα στον 2ο κύκλο

Bahar – Καινούρια αρχή: Απιστίες, ίντριγκες και πάθος για ζωή στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ!

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ