Τη νέα μίνι σειρά «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» φέρνει η ΕΡΤ τη νέα σεζόν στην οποία θα δούμε πρωταγωνιστές μία πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα μας εξιστορεί τη μεταμόρφωση της Μαρίας Κάλλας από… ασχημόπαπο στη μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών την περίοδο της κατοχής, στην Αθήνα.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει η Όλγα Μαλέα ενώ στη συγγραφική ομάδα συμμετέχουν και οι Βαγγέλης Νάσης, Απόστολος Αλεξόπουλος, Πένυ Φυλακτάκη και Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κάλλας θα δούμε την πρωτοεμφανιζόμενη λυρική σοπράνο και φοιτήτρια υποκριτικής, Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου ενώ η Ελένη Ράντου θα υποδυθεί τη μητέρα της Κάλλας, Λίτσα Καλογεροπούλου, με την οποία είχε τοξική σχέση.

Ακόμη, η Ρένια Λουιζίδου θα είναι η Ισπανίδα δασκάλα Ελβίρα ντε Ιλντάγκο και η τραγουδίστρια Demy της Τζάκι, της αδελφής της. Στο καστ θα βρίσκεται και ο Αργύρης Πανταζάρας μετά το τέλος του Παράδεισου των κυριών ο οποίος θα παίξει τον Μαγκλιβέρα, βαρύτονο και εραστή της Μαρίας. Στη βιογραφική σειρά θα συμμετέχει και ο Μάξιμος Μουμούρης.

Η Μαρία που έγινε Κάλλας θα μας παρουσιάσει τη νεανική ζωή της υψίφωνου και τις σχέσεις της με τους κοντινούς της ανθρώπους. Καθένας από αυτούς όμως, εντυπωσιασμένος από το ταλέντο της, θα έχει άλλα σχέδια για αυτή.

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτοί θα ανατρέψουν τα πάντα στον 2ο κύκλο

Η Σκορδά «έκραξε» on air παίκτη Survivor!

Γιώργος Μαζωνάκης: «Να βάλουν μυαλό, απολογείται αυτός που είναι ένοχος»