Η Μάγισσα επιστρέφει στον ΑΝΤ1 τον επόμενο Οκτώβριο με τη δεύτερη σεζόν της με τίτλο «Φλεγόμενη καρδιά». Τα όσα μαθαίνουμε μάλιστα για τον δεύτερο κύκλο έχουν μεγαλώσει τις προσδοκίες μας ήδη.

Η σειρά του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου και των δημιουργών Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη δεν έχει ξεκινήσει ακόμη γυρίσματα καθώς ακόμη γίνονται κάστινγκ και οι δημιουργοί θέλουν να είναι όλα τέλεια.

Όπως γνωρίζουμε ήδη εδώ και καιρό, η Μαρία Κίτσου θα είναι η βασική πρωταγωνίστρια στη δεύτερη σεζόν. Λίγο καιρό αργότερα βέβαια μάθαμε και τον βασικό συμπρωταγωνιστή της ο οποίος δε θα είναι άλλος από τον Μελέτη Ηλία. Ο ηθοποιός μετά το Προξενιό της Ιουλίας συνεχίζει σε δραματικό τόνο δείχνοντας ξανά πως είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του.

Ωστόσο δύο νέα πρόσωπα ακούγονται πως εξασφάλισαν τη θέση τους στη σειρά. Η Μάγισσα θα έχει λοιπόν και τη Γιούλικα Σκαφίδα αλλά και τον Σπύρο Χατζηαγγέλου. Τη Γιούλικα την απολαμβάνουμε φέτος στις Ψυχοκόρες ως Μάγια Αρδίτη ενώ ο Σπύρος πρωταγωνίστησε στο Πρώτος από εμάς που τελείωσε πρόσφατα.

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Το τέλος των ζευγαριών

Bahar – Καινούρια αρχή: Απιστίες, ίντριγκες και πάθος για ζωή στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ!

Γιώργος Μαζωνάκης: «Να βάλουν μυαλό, απολογείται αυτός που είναι ένοχος»