Ο Κοσμάς ασκεί αφόρητη πίεση στη Δεσποινώ στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, καθώς την παρενοχλεί συνεχώς, και η Μαρίκα ανησυχεί για την αδελφή της, αν και εκείνη προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Ο Τάσος, από την άλλη, μαθαίνει στη Νέλλα τανγκό για να χορέψουν μαζί στη δεξίωση. Όταν ο Τάσος χορεύει με τη Δεσποινιώ τάχα για να δείξει μια φιγούρα στη Νέλλα, εκείνη ζηλεύει αφόρητα τη νεαρή ψυχοκόρη.

Στο μεταξύ, ο Κοσμάς προσπαθεί με θεμιτούς και αθέμιτους κυρίως τρόπους να λύσει το πρόβλημα στο εργοστάσιο. Ο Παύλος και η Βασιλική επισκέπτονται τον Εθνικό Κήπο, στον δρόμο για το Εργατικό Κέντρο, όπου θα μιλήσει η Μάγια. Εκεί αρχίζει να γίνεται αισθητό ότι τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον…

Η Ευανθία, με τους άντρες των αδελφών του Νάτση να απειλούν την περιουσία του, επισπεύδει την απόκτηση παιδιού με κάθε τρόπο και κανονίζει να βγουν μόνοι τους η Φρόσω και ο Μέλιος στον περιοδεύοντα κινηματογράφο που επισκέπτεται το χωριό τους. ‘Ετσι, οι δυο νέοι έρχονται πιο κοντά. Ο Μέλιος λέει στη Φρόσω πως θα παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια και εκείνη πετά στα σύννεφα. Θέλει να φύγουν το συντομότερο από τους Νάτσηδες. Ο Μέλιος όμως την απογοητεύει, γιατί της ζητά λίγο χρόνο, ώστε να μην «κρεμάσει» το αφεντικό του.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12-4 spoiler: Ποια ομάδα θα πάρει τις περισσότερες ασυλίες μετά την ένωση;

Το πρόγραμμα για το MotoGP Grand Prix της Αμερικής

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τέλος τα ψέματα- Αποκαλύπτεται η σχέση Στάσας και Κωστή