Ο Σώτος Κοτρώτσης, ο διάδοχος του εργοστασιάρχη στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, είναι ερωτευμένος με την ψυχοκόρη του σπιτιού του, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να αρνηθεί τα συναισθήματά της, για το καλό της! Οχι γιατί δεν πιστεύει στα λόγια του, αλλά γιατί έχει στόχο να πάρει σύντομα την αδελφή της τη Δεσποινιώ και να επιστρέψουν στο χωριό τους.

Ετσι, σε κάθε πρόταση που εκείνος της κάνει, η Μαρίκα απλά αντιδρά. Του λέει πως δε θέλει καμία σχέση μαζί του και πως είναι εκεί για να τον υπηρετεί κι εκείνος θα της δείξει πως μόνο γι αυτό δεν την προορίζει.

Παρ’ όλα αυτά όμως, δεν θα αργήσουν οι δύο νέοι να έρθουν κοντά. Ο Σώτος θα φιλήσει τη Μαρίκα σε ανύποπτη στιγμή και ενώ εκείνος θα πιστέψει ότι οι δυο τους μπορεί να έχουν κάποιο μέλλον, την επόμενη μέρα το κορίτσι θα αναιρέσει την τόσο όμορφη στιγμή, βυθίζοντάς τον σε στενοχώρια.
Στο μεταξύ και ενώ ο Σώτος θα αρχίσει να τάζει στη Μαρίκα γη και ύδωρ ενώ θα τη βοηθά όσο μπορεί στο να έρθει σε επαφή με τις αδελφές της, ο Κοσμάς κανονίζει το μέλλον του γιου του. Για την ακρίβεια αποφασίζει να τον παντρέψει με την Πένυ, συμμαθήτριά του από το σχολείο. που είναι ερωτευμένη μαζί του, γιατί θέλει η συνεργασία με τον επίσης επιχειρηματία πατέρα της να συνεχιστεί. Ο Σώτος Θα αντιδράσει στις προθέσεις του πατέρα του, όμως εκείνος δεν θα του αφήσει επιλογή.

Η Πένυ θα τρελαθεί από χαρά όταν τελικά βρεθεί στο σπίτι του Κοτρώτση με τον τίτλο της νύφης, όμως ο Σώτος πάντα θα δείχνει τη δυσαρέσκειά του όταν τη βλέπει. Παράλληλα, θα εξηγήσει στη Μαρίκα τους λόγους που τον ανάγκασαν να μην πάει κόντρα στον πατέρα του. Και όλα αυτά μέσα σε γράμματα που εκείνη θα βρίσκει στα πράγματά της. Ομως, υπάρχει και κάποια που θέλει να δει τον Σώτο απόλυτα ερωτευμένο και δοσμένο σε μια γυναίκα. Και αυτή είναι η Νέλλα, η οποία και θα χαλάσει τον αρραβώνα του γιου της με την Πένυ.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 3/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Antonelli Mercedes: Ο αντικαταστάτης του Χάμιλτον κάνει την πρώτη δοκιμή στην Formula 1

Δημήτρης Παπανώτας: Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο δημοσιογράφος