Η  εγκυμοσύνη της Όλγας στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, έφερε προβλήματα στο σπίτι του Κοτρώτση. Αφενός γιατί η κοπέλα προσπάθησε να αφαιρέσει τη ζωή που μεγάλωνε στα σπλάχνα με τη βοήθεια μιας μαμής, θέτονταs τον εαυτό της σε θανάσιμο κίνδυνο και αφετέρου γιατί η Νέλλα άρχισε να καταλαβαίνει ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνοs για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νεαρό κορίτσι.

Έτσι, η κυρία του σπιτιού σύντομα θα αποφασίσει πως η Ολγα πρέπει να απομακρυνθεί και πιο συγκεκριμένα να πάει σε κάποιο οικοτροφείο να γεννήσει προκειμένου να έχει εκεί τη φροντίδα που της αξίζει. Για την ακρίβεια θα της πει πως έχει κανονίσει να πάει και να γεννήσει το παιδί σε ένα οικοτροφείο και έπειτα το παιδί που θα γεννήσει, θα δοθεί σε μία καλή οικογένεια. Προς το παρόν πάντως δεν μπορεί να μείνει εκεί και η νεαρή ψυχοκόρη θα καταλάβει πως τη νοιάζεται. Αγνοεί φυσικά ότι η τελευταία, για να μη γεννηθεί ποτέ το νόθο παιδί του άντρα της Κοσμά, καλεί τον αδελφό της ψυχοκόρης της ο οποίος και θα ζητήσει εξηγήσεις…

Η Μαρίκα ετοιμάζει την Ολγα προκειμένου να μετακομίσει με ασφάλεια στο οικοτροφείο. Οταν μάλιστα της ανακοινώνει πως θα τη συνοδεύσει μέχρι εκεί η ίδια με τη Νέλλα, το κορίτσι χαίρεται. Οι τρεις γυναίκες ξεκινούν από το σπίτι της οικογένειας με σκοπό να βρουν ένα ταξί για να τις μεταφέρει, όμως ένα στενό παρακάτω τις σταματά ο αδελφός της Όλγας.

Μαρίκα και Νέλλα θα αποστασιοποιηθούν θεωρώντας πως εκείνος θέλει να την αποχαιρετίσει πριν μπει στο οικοτροφείο, όμως εκείνος έχει άλλα σχέδια για την αδελφή του. Για την ακρίβεια. πριν προλάβει να του εξηγήσει, θα της πει ότι πήγε και γκαστρώθηκε με έναν ξένο και μόνο αν πάρει το νόθο από την κοιλιά της θα μπορεί να κυκλοφορήσει στην κοινωνία, και τη μαχαιρώνει ξανά και ξανά στην κοιλιά της.

Η Μαρίκα θα κλονιστεί βλέποντας την Ολγα να κυλιέται στα αίματα και θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει, όμως η Νέλλα θα την κρατήσει πίσω για να μην κινδυνεύσει και η ίδια. Η κοπέλα, που δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, θα επιστρέψει στην οικία Κοτρώτση συγκλονισμένη. Η Μαρίκα θα ψελλίσει στην Αρχοντούλα ότι η Όλγα είναι νεκρή πριν λιποθυμήσει και η πιστή οικονόμος του σπιτιού μαζί με τον Σώτο θα προσπαθήσουν να τη βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Νέλλα αντίθετα, που περίμενε αυτή την εξέλιξη, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η Νέλλα καταρρέει από τα ναρκωτικά

Δείτε ΕΔΩ

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Τα νέα της Formula 1 σε 5 λεπτά

Famagusta: Επιστρέφει και καθηλώνει- Αλλαγή στην ώρα προβολής