Η σχέση του Παύλου Στρατή και της Μάγιας Αρδίτη στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, κάθε άλλο παρά καλή ήταν το τελευταίο διάστημα. Τα όνειρα εκείνης για μια πολιτική καριέρα και η πίεση του πατέρα της δεν βρήκαν ποτέ σύμφωνο εκείνον και τις ιδεολογικές του απόψεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεταξύ τους ένα κενό. Οταν μάλιστα η Μάγια έφερε στο σπίτι τους μια νέα ψυχοκόρη, τη Βασιλική Πολύζου, η σχέση τους οξύνθηκε ακόμα περισσότερο. Στα επόμενα επεισόδια όμως, αυτό θα αλλάξει. Βασιλική και Παύλος θα έρθουν πολύ κοντά και εκείνος θα αρχίσει να θαυμάζει το κορίτσι που θέλει να σπουδάσει για να σταθεί στην κοινωνία.

Σύντομα ο Παύλος θα προτείνει να κάνει και μαθήματα στην ψυχοκόρη τους, προκειμένου να την προετοιμάσει για τις εξετάσεις που θα περάσει και τότε θα καταλάβει πως έχει στα χέρια του ένα ακατέργαστο διαμάντι.

Στο μεταξύ. η Μάγια θα είναι ενθουσιασμένη που ο άντρας της τελικά συμπάθησε τη Βασιλική.Θα του πει πως είναι πολύ σημαντικό για εκείνη ότι τον βοηθά χωρίς να ξέρει πως στην πραγματικότητα ο αυστηρός άντρας της έχει αρχίσει να ερωτεύεται τη νεαρή ψυχοκόρη!
Στο πλευρό του Παύλου, η Βασιλική δεν θα μάθει μόνο να γράφει σωστά αλλά και το μεγαλείο του έρωτα. Θα θαμπωθεί από τις γνώσεις του και μοιραία θα πέσει στη ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά του. Εκείνος δεν θα αργήσει να της λέει μεγάλα λόγια αγάπης και να κάνει σχέδια μαζί της. Πάντα κρυφά και υπό το άγρυπνο βλέμμα του Λεωνίδα και του Βαγγέλη Αρδίτη, το παράνομο ζευγάρι θα περνά τις μέρες και τις νύχτες του μαζί. Παράλληλα, ο Παύλος θα ξεκινήσει να της κάνει όμορφα δώρα και να την επισκέπτεται κάποια βράδια στο δωμάτιό της.

Σ ένα από αυτά, η κοπέλα θα μείνει έγκυος! Ωστόσο η Μάγια λέει στον πατέρα της πως μάλλον ήταν μια κρίση που ξεπεράστηκε τονίζοντας παράλληλα πόσο ζεστός είναι μαζί της και θα συνεχίσει λέγοντα ότι είναι σα να βρήκε ξανά το ενδιαφέρον του για τη ζωή τής φέρεται. Η Μάγια θα αργήσει να καταλάβει τη μυστική σχέση του άνδρα της με την ψυχοκόρη, αλλά και η Βασιλική δεν Θα μάθει γρήγορα πως είναι έγκυος. Για την ακρίβεια, αυτό θα συμβεί όταν το ζευγάρι απομακρυνθεί αφού όλοι στο σπίτι θα έχουν καταλάβει τι συνέβαινε όταν οι πόρτες τους έκλειναν το βράδυ. Η ψυχοκόρη της οικογένειας Αρδίτη δεν θα χρησιμοποιήσει την εγκυμοσύνη της για να τον κερδίσει πίσω. Αντίθετα θα προσπαθήσει να το κρύψει όσο καλύτερα μπορεί..

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 11/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Ο Andretti ανοίγει ένα υποκατάστημα στο Silverstone και το όνειρο για την F1 δεν σταματά

OPEN: Δύο νέα ριάλιτι έρχονται στο κανάλι- Τι ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης;