Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη και όχι στην Αρχοντούλα. Προς έκπληξη όλων, ο Παύλος ανακοινώνει ότι θα ακολουθήσει κι εκείνος στο ταξίδι στις Σπέτσες.

Ο Στράτος και ο Οδυσσέας βάζουν τις γυναίκες τους να επηρεάσουν την Ευανθία για τα κτήματα, την ώρα που εκείνη φέρνει παραμάνα για το μωρό, για να απομακρύνει τη Φρόσω από κοντά του. Η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες κορυφώνεται. Η Φρόσω κάνει τα πάντα για να υπονομεύσει την Ευανθία και να δείξει στον Νάτοη πως είναι άχρηστη, ώστε να κερδίσει την εύνοιά του.

Παράλληλα, ο Νάτσης φοβάται πως ο δραπέτης Λούης μπορεί να θελήσει να τους βλάψει. Ο Σώτος επιστρέφει πτυχιούχος πλέον από το Μόναχο και ο Κοσμάς τού ανακοινώνει τις επαγγελματικές βλέψεις του για εκείνον. Του λέει πως του έχει φτιάξει ένα δικό του ιατρείο στο εργοστάσιο, αλλά ο Σώτος θυμώνει, επειδή δεν σκέφτηκε καν να τον ρωτήσει. Η Νέλλα, από την άλλη, συνεχίζει τις προσπάθειες να εντοπίσει τον Τάσο, ο οποίος συναντά τη Βικτορία και καταστρώνουν μαζί το σχέδιό τους για τη Δεσποινιώ.. .

Στις Σπέτσες, ο Παύλος προσπαθεί μάταια να προσεγγίσει τον γιο του,  που αισθάνεται πληγωμένος από τον πατέρα του. Σε ένα ξέσπασμά του, ο Ερμής επιτίθεται με χυδαιότητα στη Βασιλική στην παραλία: «Πρώτη σου φορά στη θάλασσα. ‘Ισως όμως να μην είναι η πρώτη σου φορά για άλλα πράγματα… Τι θέλεις, δούλα; Λεφτά;».  Η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με το Τηλέραμα προσπαθεί να αντισταθεί και οι δυο τους παλεύουν στο έδαφος. «Μόνο με τους μεγάλους αφέντες πας; Τους μικρούς δεν μας γουστάρεις;» της φωνάζει και την αφήνει άφωνη. ‘Ομως ο Παύλος τούς βλέπει και σώζει την κοπέλα, αποκαλώντας αλήτη τον γιο του. Εκτός εαυτού, ο Ερμής ισχυρίζεται πως δεν την πίεσε, αφού τάχα έχουν «νταραβέρι». Ο Παύλος σοκάρεται και τσακώνεται μαζί της. ‘Ωσπου εμφανίζεται η Μάγια… Ανακοινώνει πολύ δυσάρεστα νέα στον άντρα της, αφού μόλις έμαθε πως ο πατέρας του ξεψύχησε… Ο Παύλος φεύγει εσπευσμένα από τις Σπέτσες.

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Λίνα και Όθωνας γίνονται ζευγάρι- Εγκαταλείπει τον Μάκη λόγω της ζήλειας του

Ο Jorge Lorenzo προκαλεί τον Dani Pedrosa σε αγώνα Boxing πυγμαχίας : Δέχεται!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή Πάρης και Γεωργία- Στο ορφανοτροφείο το μωρό