Η Δεσποινιώ στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, μετρά αντίστροφα για τα καλλιστεία. Θέλει να επισκεφτεί τον Τάσο στη φυλακή, αλλά η Βικτωρία την εμποδίζει. «Για σωματεμπορία και λαθρεμπόριο είναι μέσα. Πήγε να σε πουλήσει» της λέει, όμως η Δεσποινιώ εξακολουθεί να μην την πιστεύει.
Ο Στράτος από την άλλη, θέλει να κάνει μήνυση στη Φρόσω για πλαστογραφία και επισκέπτεται τον νέο διοικητή της χωροφυλακής, τον Βελλή, έναν αδίστακτο και διεφθαρμένο άνθρωπο. Η Ευανθία, από την άλλη, αρχίζει δειλά δειλά να ανακτά την όρασή της. Το λέει στον γιατρό, όμως εκείνος δεν είναι αισιόδοξος. Εκείνη ωστόσο αντιλαμβάνεται ότι η κατάστασή της βελτιώνεται και το κρατά κρυφό από τη Φρόσω.

Τα καλλιστεία πραγματοποιούνται και η Δεσποινιώ, αν και δεν κατακτά την πρώτη θέση καταφέρνει να διακριθεί.  Στη δεξίωση που ακολουθεί η Βικτωρία τη συστήνει σε έναν από τους πελάτες της, έναν άντρα της «καλής κοινωνίας», ο οποίος τη μεθάει και στη συνέχεια την παρασύρει στη σουίτα του, Εκεί τη βιάζει, μαζί με άλλους άγνωστους άντρες… Η κοπέλα ξυπνά το επόμενο πρωί σε άθλια κατάσταση σύμφωνα με το Τηλέραμα και συνειδητοποιεί τι της έχει συμβεί. Πηγαίνει στο νοσοκομείο και ειδοποιεί τrην αστυνομία. Η Δεσποινιώ είναι ράκος ψυχολογικά, ενώ όταν την επισκέπτεται αστυνομικός στο σπίτι της Βικτωρίας για να πάρει κατάθεση, η Βικτωρία προσπαθεί να την αποτρέψει από το να προχωρήσει σε μήνυση, γιατί θα διασυρθεί το όνομά της.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Η Λίνα δέχεται να παντρευτεί τον Όθωνα- Αυτός είναι ο λόγος

Andretti Formula 1 : Ο ιδιοκτήτης της Formula 1 απείλησε προσωπικά τον Andretti!

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία το σκάει με το μωρό- Τη βοηθάει ο Επιφάνειος