Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φρόσως στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες. Η νεαρή κοπέλα συναντά κρυφά τον Μέλια, του ομολογεί πως περιμένει το παιδί του και τον παρακαλεί να το σκάσουν άμεσα. Ανυποψίαστος εκείνος, ζητά τις λίρες του απο την Ευανθία. ‘Ετσι, εκείνη δηλητηριάζει τον άτυχο βοσκό, που βρίσκει τραγικό θάνατο, ενώ η Φρόσω μάτοια τον περιμένει για να δραπετεύσουν μαζί από τους Νάτσηδες.

Η Μαρίκα βλέπει ατην εφημερίδα τη Βασιλική που θα μιλήσει στο κέντρο εργαζόμενου κοριτσιού και μαζί με τον Σώτο τρέχουν να την προλάβουν!

Η Βασιλική από την άλλη, αντιλαμβάνεται την παρουσία της Βικτορίας στο κέντρο και διακόπτει την ομιλία της. Λίγο αργότερα φτάνουν εκεί η Μαρίκα και ο Σώτος, αλλά δυστυχώς η Βασιλική έχει ήδη φύγει.Για μία ακόμα φορά, οι αδελφές δεν θα καταφέρουν να σμίξουν.

Στο σπίτι των Νάτσηδων, η Φρόσω, ανυποψίαστη για το κακό που την περιμένει, αναζητά τον Μέλιο, ο οποίος αγνοείται. Σιγά σιγά αρχίζει να φοβάται πως του συνέβη κάτι κακό.
Ο Κοσμάς αναγκάζει τον Σώτο να επιστρέψει άρον άρον στις σπουδές του στο Μόναχο και κλείνει κρυφά τη Νέλλα σε ψυχιατρείο. Μόνο η Αρχοντούλα ξέρει την αλήθεια, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πιστεύουν πως η Νέλλα πήγε διακοπές στο Λουτράκι.

Στην οικία Αρδίτη, ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία, ενώ η Βασιλική διαβάζει εντατικά για τις εξετάσεις της σύμφωνα με το Τηλέραμα. Πληγωμένη αποφεύγει διαρκώς τον Παύλο. Ο Αρδίτης όμως σκοπεύει να ξεφορτωθεί τη Βασιλική χωρίς να μάθει η κόρη του την απιστία του άντρα της…

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 19-4: Πότε θα δούμε να φεύγουν Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς!

China GP F1: Ο οδηγός έκπληξη της «ζωγραφισμένης» πίστας Σαγκάης φέρνει ανησυχίες

ALPHA: Έρχεται η «Διάφανη Αγάπη» με μεταφυσικά χαρακτηριστικά