Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής του ANT1, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Τέσσερις αδελφές μένουν ορφανές κι αναγκάζονται να μετακομίσουν στην Αθήνα για μια καλύτερη ζωή ως Ψυχοκόρες. Όμως καταλήγουν σε ένα «κύκλωμα» που τις χωρίζει και η καθεμία μπαίνει «ψυχοκόρη» σε διαφορετικό σπίτι αντιμετωπίζοντας το σκληρό πρόσωπο των νέων «οικογενειών» τους. Θα καταφέρουν να ενωθούν ξανά;

Η σειρά του ΑΝΤ 1 + εστιάζει, μέσα από προσωπικές διαδρομές και ιστορίες, σε εκείνες τις νεαρές γυναίκες οι οποίες σε συνθήκες περίπου δουλείας, καταπίεσης, κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, για «ένα κομμάτι ψωμί» κι ένα ντιβάνι ή και πενταροδεκάρες, αγωνίζονταν να επιβιώσουν για να συνδράμουν την οικογένεια τους κάνοντας όνειρα για ένα λυτρωτικό γάμο.

Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το μέλλον Μαρίκας και Φρόσως

Δύο από τα κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας του ΑΝΤ1, είναι η Μαρίκα και η Φρόσω και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα απασχολήσουν έντονα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο περιοδικό TV24, οι πρωταγωνίστριες της σειράς, Μαριάννα Κιμούλη και Άννα Λουιζίδη το μέλλον τους θα είναι ανατρεπτικό.

Από τη μια η Μαρίκα θέλει να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τη Φρόσω αλλά θα βρει εμπόδια καθώς ο αξιακός της κώδικας είναι συγκεκριμένος.

Την ίδια ώρα όμως και η Φρόσω από τη μεριά της νιώθει πως ο ρόλος της στο σπίτι τη συνθλίβει. Πρώτα θα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και μετά να κοιτάξει τις αδερφές της.

Ακόμη, δεν θα μιλήσει για τον βιασμό της καθώς ζει σε μια δύσκολη εποχή ενώ ο Νάτσης θα της βάλει πολύ δύσκολα με φόντο και την εγκυμοσύνη της.

Τέλος και για τη Μαρίκα, η Αρχοντούλα θα παίξει ρόλο κλειδί στην ιστορία της ενώ η σχέση της με τον Κοσμά και τη Νέλλυ αναμένεται να αλλάξει δραστικά.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Εξέλιξη σοκ-Η Αλεξάνδρα στα όρια της τρέλας!

F1: Verstappen, ακούστε Leclerc: “Λοιπόν, χωρίς Red Bull…”

Η Μάγισσα: Μακελειό στον πύργο των Λασκαραίων-Βάφεται με αίμα η σειριά τους!