Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤΙ «Παγιδευμένοι» και αναμένεται να κόψουν την ανάσα στους τηλεθεατές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTv, στα νέα επεισόδια η ‘Αννα έρχεται αντιμέτωπη με μία σοκαριστική αλήθεια. Η δυναμική δικηγόρος έχει ήδη καταλάβει ότι η οικογένειά της τής κρύβει πράγματα και κάνει κινήσεις προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υποψίες της.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας συνεχίζουν να αναζητούν ποιος σκότωσε τελικά τον Άκη. Τότε ο Γεράσιμος αναλαμβάνει να πάρει επάνω του τον φόνο και παραδίδεται στην Αστυνομία. Η εξέλιξη αυτή σοκάρει τον Δημήτρη, ο οποίος όταν διαπιστώνει ότι οι δικοί του είναι μπλεγμένοι σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση παραδίδει τον φάκελο στον Σταύρο. Εκείνος, λοιπόν, με τη σειρά του παίρνει καταθέσεις από όλα τα μέλη της οικογένειας Ροδίτη και Μαρκέτου που ήταν στον τόπο του εγκλήματος. Ωστόσο, μετά την απόφαση του Γεράσιμου να παραδοθεί, η Λίνα, η οποία έχει καταφέρει ένα από τα θανατηφόρα χτυπήματα στον Άκη, πνίγεται από τύψεις και θεωρεί τον εαυτό της υπαίτιο για όλα. ‘Ετσι, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στην Άννα και αποφασίζει να πάει στο τμήμα για να παραδοθεί.

Η δικηγόρος σαστίζει, ακούγοντας ότι η ανιψιά της είναι η δολοφόνος, αλλά παίρνει την απόφαση να την καλύψει. Συγκεκριμένα, την εμποδίζει να πάει στις Αρχές, ενώ ταυτόχρονα οργανώνει ένα σχέδιο διαφυγής για εκείνη. Η Άννα, αψηφώντας τους νόμους και τη Δικαιοσύνη, το μόνο που θέλει είναι να γλιτώσει η Λίνα από τις συνέπειες της εγκληματικής της πράξης. Λίγο αργότερα, κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις, της βγάζει ένα πλαστό διαβατήριο και πείθει την Ειρήνη, τη Χρύσα και τον Νίκο ότι η καλύτερη λύση είναι να τη φυγαδεύσουν στο εξωτερικό. Πηγαίνουν, λοιπόν, μαζί με τη Λίνα στο αεροδρόμιο και ετοιμάζονται να την επιβιβάσουν σε μία πτήση για μακρινό προορισμό, πριν φτάσουν οι Αρχές στα ίχνη της. Ωστόσο, αυτές οι ενέργειες γίνονται πίσω από την πλάτη του Δημήτρη και οι συνέπειες πρόκειται να είναι ολέθριες.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης ξεψυχάει και η Ιουλία συλλαμβάνεται!

F1 News: Το φαινόμενο Lewis Hamilton γίνεται η αφορμη η FIA να λάβει μέτρα

Παγιδευμένοι: Χαμός με τον Αλέκο-Εμφανίζεται ο εξώγαμος γιος του!