Ο Ηλίας πλέον δεν ζει αφού έχει πέσει στις ρόδες ενόs φορτηγού στη σειρά Παγιδευμένοι. Στο σημείο καταφθάνουν ο Σταύρος και ο Σπύρος.

Αργότερα η Άννα και ο Δημήτρης θα βρεθούν σε δεινή θέση αφού ανακρίνονται για το κατά πόσο προκάλεσαν την αυτοκτονία του υπόπτου. Η Αννα ανακρίνεται πρώτη από τον Σπύρο. Τη ρωτά αν ήταν δουλειά της να τον παρακολουθήσει και πού ακριβώς βρήκε στοιχεία!

Εκείνη απαντάει ότι περισσότερο τον ακολούθησε από ένστικτο κι όχι γιατί είχε αποδείξεις για τον ενοχή του. Αργότερα ο διοικητής της αστυνομίας συναντά τον γιο του στον διάδρομο. Του λέει ότι το σημείο είναι δύσκολο και σύντομα θα φτάσει ακόμα και να τον ανακρίνει ενώ του τονίζει ότι πια δεν είναι ο γιος που τον έκανε περήφανο!

Όντως ο δικηγόρος μετά από λίγο βρίσκεται απέναντι από τον Σπύρο και τον Σταύρο. Λέει στην απολογία του ότι ο Ηλία ήταν ένοχος και έτρεξε. Ναι δεν ήταν η δουλειά του να είναι εκεί αλλά ήθελε να τον παραδώσει στις Αρχές. Σαν πολίτης του είπε να σταματήσει αλλά ο νεκρός έκανε την επιλογή του!

Την ίδια στιγμή ο Αλέκος μαθαίνει τι έχει συμβεί και γίνεται έξαλλος. Ουρλιάζει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις που να αποδεικνύουν ότι ο Ηλίας ήταν ένοχος.

Όμως ο Ανδρέας βρίσκει τον Δημήτρη και του αποκαλύπτει ότι βρήκαν στο σπίτι του Ηλία το όπλο που πιθανόν να σκότωσε τον Άγγελο και ο Ηλίας φορούσε τελικά μεγαλύτερο νούμερο παπούτσι επίτηδες.
Επίσης είχε μακριά μαλλιά. Ένα φως αρχίζει να αχνοφαίνεται στην υπόθεση, που τους κάνει όλους να αναθαρρεύουν για την εξέλιξή της.

Τα δεδομένα για τους ήρωες ανατρέπονται για μια ακόμη φορά.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1