Ο Στέλιος, ο σοφέρ του Χατζή στη σειρά Παγιδευμένοι, έπεσε στην παγίδα. Πήρε επάνω του την ευθύνη για την απόδραση του Άγγελου για να σώσει την Υβόννη, τη γυναίκα που αγαπά, και εκείνη, που ξέρει την αλήθεια, δεν μπορεί να ησυχάσει. Ζητά τη βοήθεια της Κλειώς για να μπορέσει να τον δει κρυφά από τον άντρα της, ο οποίος φυσικά ξέρει για τον παράνομο δεσμό τους και έχει βάλει μπροστά το σχέδιο εκδίκησης.

Την ίδια στιγμή, ο Άκης, η Νεφέλη, η Δανάη και η Πίνα φέρνουν σε πέρας την αποστολή τους. Παραδίδουν το πακέτο με τα ναρκωτικά και το γιορτάζουν, περνώντας μια μέρα στα μαγαζιά. Μαζί τους και ο Θοδωρής, ο οποίος όμως υποψιάζεται τον «κολλητό» του και, όπως αποδεικνύεται, έχει δίκιο.

Ο Άκης έχει κρατήσει μια ποσότητα ναρκωτικών για να τα πουλήσει μόνος και ο Θοδωρής τα βρίσκει και τα σκορπίζει στην άσφαλτο. Όμως, αυτή η κίνηση θα βάλει και τους δυο τους σε μεγάλους μπελάδες, μιας που τα αφεντικά του κυκλώματος πολύ γρήγορα θα έρθουν να τους βρουν και να τους ζητήσουν τα χρωστούμενα… πίσω. Ετσι, ο Θοδωρής θα βρεθεί και πάλι μπλεγμένος σε μια κατάσταση από την οποία δύσκολα θα μπορέσει να βγει με καθαρά χέρια. Ο Δημήτρης, στο μεταξύ, βρίσκεται στην εισαγγελία… Τα στοιχεία που «φύτεψε» ο Ηλίας στο ντουλαπάκι της Κάλιας έχουν οδηγήσει στη σύλληψή της όμως εκείνη επιμένει ότι είναι αθώα και πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με όσα την κατηγορούν. Βλέποντάς τη να κλαίει και να ορκίζεται στην αθωότητά της, ο Δημήτρης αποφασίζει να ψάξει μίνος του. Και πολύ γρήγορα παρακολουθώντας το υλικό από τις κάμερες έξω από το παλιό του γραφείο, βρίσκει αυτόν που πραγματικά μπήκε μέσα για να συλλέξει στοιχεία ώστε να τον ενοχοποιήσει: τον Ηλία! Βέβαια, η Άννα βρίσκεται και πάλι ένα βήμα μπροστά. Το ένστικτό της της έλεγε από την αρχή ότι αυτός είναι ο ένοχος και έτσι έχει στηθεί έξω από το σπίτι του για να τον παρακολουθήσει.

Ο Δημήτρης πάει να τη βρει και πολύ σύντομα αρχίζουν μια τρελή καταδίωξη μέσα στους δρόμους στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο Ηλίας προσπαθεί να τους ξεφύγει, όμως ένα μπλόκο της αστυνομίας τον κάνει να κατέβει από το αμάξι του. Πλέον, δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής.

Ο Δημήτρης τον πλησιάζει, του λέει να παραδοθεί, όμως εκείνος φωνάζει «Δεν πρόκειται να πάω στη φυλακή» και πέφτει μπροστά στις ρόδες μιας νταλίκας! 0 μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να οδηγήσει στον «εγκέφαλο» της δολοφονίας του Άγγελου είναι νεκρός και η Άννα με τον Δημήτρη βρίσκονται και πάλι στο σημείο «μηδέν»…

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1