Ο Δημήτρης επιλέγει να σταθεί δίπλα στην Άννα στη σειρά Παγιδευμένοι. Η ένταση μεταξύ τους όμως δεν μπορεί να περάσει τόσο εύκολα. Την ίδια ώρα ο Μάρκος με εντολή του Αλέκου, κρύβει τον Άκη σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και του δίνει ψεύτικη ταυτότητα. Του διαμηνύει να περιμένει οδηγίες.

Παράλληλα, ο Ανδρέας με τον Σταύρο καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι υπήρχε και τρίτο άτομο στο σκηνικό του φόνου του Κοσμά, που μπορεί να είναι και ο δολοφόνος. Επιχειρούν να ενημερώσουν τον Δημήτρη, όμως εκείνος αρνείται να μάθει οτιδήποτε για την υπόθεση του Θοδωρή, καθώς προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έχει δώσει στην Αννα, να μην εμπλακεί στην έρευνα.

Αργότερα ο Σταύρος, προσπαθώντας να βρει αποδείξεις για την παρουσία τρίτου προσώπου στο σημείο του φόνου του Κοσμά, πιέζει την Άννα να του αποκαλύψει ποιος την οδήγησε εκεί που δολοφονήθηκε ο πατέρας της. Εκείνη απαντά ότι είναι ο Χατζής.

Ο Σταύρος και η Αννα συμφωνούν να μην αποκαλύψουν τα στοιχεία που έχουν, για να πιάσουν τον Αλέκο απροετοίμαστο. Η Αννα, όμως, εξακολουθεί να είναι σίγουρη ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον πατέρα της. Λίγο μετά ο Σταύρος και ο Ανδρέας βρίσκουν τον τρίτο κάλυκα στον τόπο του εγκλήματος. Πεπεισμένοι, πλέον, για την ύπαρξη τρίτου προσώπου, καλούν τον Θοδωρή για αναπαράσταση. Η Αννα είναι παρούσα. Τους ρωτάει έξαλλη τι κάνουν και ο Σταύρος απαντά τη δουλειά τους!

Ο Θοδωρής εξηγεί πώς έγινε η συμπλοκή ανάμεσα σε εκείνον και τον Κοσμά και λέει πως το όπλο ήταν ανάμεσά τους. Εκπυρσοκρότησε και μετά λιποθύμησε του λέει.

Τον ρωτάνει πώς γίνεται αν έχασε τις αισθήσεις του, τότε ποιος έριξε τις άλλες δύο σφαίρες. Εκείνος τότε απαντά ότι δεν ξέρει αλλά δεν το έκανε εκείνος!

Ο Αλέκος με το που το μαθαίνει θα κάνει μία επίσκεψη στον Άκη για να μάθει αν του κρύβει κάτι.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ειρήνη κονταροχτυπιούνται-Αυτός ο άντρας είναι το μήλον της Έριδος!

Ο Μάικλ Τζόρνταν παρουσιάζει το νέο Hypercar 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας κλείνει κάθε εκκρεμότητα