Ο Σταύρος βγαίνει έξω και βλέπει την Άννα να κάθεται σε μια γωνιά και να κλαίει στη σειρά Παγιδευμένοι. Την πλησιάζει και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι κανένας δεν προσπάθησε να βοηθήσει το Θοδωρή να αποδράσει, απλώς ήθελαν να τον συλλάβουν οι ίδιοι.

Πάνω στην ώρα καταφθάνει και ο Σπύρος και η Άννα με το που τον βλέπει, ξεσπάει. Σε μικρή απόσταση είναι ο Δημήτρης, ο οποίος παρακολουθεί, έχει ακούσει τα πάντα και νιώθει συντετριμμένος. Θέλει πολύ να πάει δίπλα στην αγαπημένη του να την αγκαλιάσει και να την παρηγορήσει.

 

Ξέρει όμως ότι αυτό είναι αδύνατον πια και ότι εκείνη δεν θα θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της. Ο Θοδωρής και ο Σπύρος οδηγούνται στο Αστυνομικό Τμήμα για να δώσουν κατάθεση. Η Άννα ακούει τις περιγραφές τους και σοκάρεται με τις λεπτομέρειες.

Εκείνο όμως που την συγκλονίζει είναι όταν συνειδητοποιεί ότι το βράδυ που μετέφεραν το Θοδωρή στο νοσοκομείο επειδή του είχαν ανοίξει τα ράμματα το πτώμα του πατέρα της βρισκόταν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του Σπύρου.

Οι εξελίξεις από την υπόθεση Γεωργίου θα φέρουν στο προσκήνιο την παλιά υπόθεση του Θάνου Σταθάκη. Τί σχέση όμως μπορεί να έχει ο Σταθάκης με την δολοφονία του Γεωργίου; Στο μεταξύ ο ανακριτής θα κρίνει προφυλακιστέο το Θοδωρή.

Η ανταγωνιστική σχέση μεταξύ του Σταύρου και της Αγγελικής αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει όταν η Αγγελική του πηγαίνει φαγητό στο γραφείο. Για πρώτη φορά αφήνει να εννοηθεί ότι η συμπάθεια που της δείχνει είναι αμοιβαία.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Θοδωρή ο θάνατος του Κοσμά επήλθε από μια σφαίρα. Στο πτώμα όμως βρέθηκαν δύο σφαίρες γεγονός που προβληματίζει τον Σταύρο, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που μπορεί να ανατρέψει και πάλι την υπόθεση.

Ενδέχεται να μην είναι τελικά ο Θοδωρής αυτός που σκότωσε τον πατέρα της Άννας αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο που πρέπει να βρεθεί. Υπάρχει όμως ένα ακόμα αναπάντητο ερώτημα. Πώς βρέθηκε η Άννα στην αποθήκη;

Συντετριμμένη η Άννα επιστρέφει στο πατρικό της και λέει τα νέα στην οικογένεια της. Η ανιψιά της δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον παππού της ενώ η μητέρα της την προειδοποιεί ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με το Δημήτρη και την οικογένεια του. “Είναι δολοφόνοι” της φωνάζει.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1 

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Ψυχοπαθής ο Γεράσιμος- Οργή κατά του Μητροπολίτη!

Επαφή με ομάδα από Αραβία ο Λουτσέσκου – Φεύγει αν χαθεί το Κύπελλο;

Παγιδευμένοι: Η υπόθεση δολοφονίας δικαστή μπλέκει τον Δημήτρη και την Άννα-Θα είναι το τέλος τους;