Η σιωπή της Άννας στη σειρά Παγιδευμένοι, οδηγεί στην προφυλάκισή της. Ο Δημήτρης καταρρακωμένος ορκίζεται ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να τη στηρίξει. Οι προσπάθειές του όμως συγκρούονται με τη θέση του ως εισαγγελέας. Ο Σταύρος τον παρακολουθεί στενά για να τον προστατέψει από οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Το ίδιο και ο Σπύρος, ο οποίος φοβάται ότι ο γιος του θα καταστρέφει στην καριέρα του. Η Αννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από εκείνο το βράδυ. Οι συναντήσεις της με τον Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη. Την ίδια στιγμή ο Αλέκος οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα. Θα κάνει τα πάντα για να τη χώσει στη φυλακή για τα καλά.

Ο Ανδρέας είναι ο μόνος σύμμαχος του Δημήτρη. Του λέει ότι δε βρέθηκαν αίμα, τρίχες ή όποιο ίχνος της Άννας στο πιστόλι και εκείνος υποθέτει ότι τη χτύπησαν με κάτι άλλο. Στο παλτό της Άννας βρίσκεται ένα αποτύπωμα από ένα παπούτσι και το λέει του φίλου του. Οι δυο τους είναι σίγουροι ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Εν τω μεταξύ ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Άννας.

Ο Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν καθώς είναι πρωταθλήτρια σκοποβολής.

Ο Δημήτρης, μη έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Λέει στον πατέρα του ότι θα παραιτηθεί αν και εκείνος προσπαθεί να τον μεταπείσει. Εκείνος όμως είναι ανένδοτος!

Η απόφαση του Δημήτρη θα πέσει σαν βόμβα. Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Άννα από τη φυλακή μέχρι τη δίκη.

Και θα φτάσει πολύ κοντά. Ολα θα κριθούν την τελευταία στιγμή από την Κατερίνα που αναλαμβάνει την υπόθεση. Σταύρος και Δημήτρης της πηγαίνουν τα στοιχεία που έχει ο καθένας. Ο πρώτος καταθέτει το δίπλωμά της στην σκοποβολή και μια μαρτυρία ότι απείλησε πως θα σκοτώσει τον Άγγελο. Ο δεύτερος ζητεί την αποφυλάκισή της λόγω ελλιπών στοιχείων. Είναι στην κρίση της αν θα αφήσει ελεύθερη την Αννα.

Αργότερα η δικαστής δίνει ένα έγγραφο στη γραμματέα της. Εκείνη με τη σειρά της όταν βλέπει τον Δημήτρη στο διάδρομο, του λέει ότι έστειλαν ένα έγγραφο στη φυλακή!

Όταν ο Δημήτρης ρωτά την Κατερίνα αν πήρε την απόφαση ανεπηρέαστη, εκείνη του λέει ότι άλλο η αγάπη που του έχει και άλλο η δικαιοσύνη. Η Άννα αποφυλακίζεται και μόλις βλέπει τον Δημήτρη τρέχει στην αγκαλιά του ευτυχισμένη!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 18/1: Ο λαός στηρίζει ζαχαροπλάστη δαγκωτό – Χαμός με την κλίκα των 3

Ο απόλυτος γρίφος: Ποιος θα είναι αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό;

Ενώπιος Ενωπίω: Αλλαγή ημέρας προβολής για την εκπομπή λόγω Survivor