Την ώρα που ο Δημήτρης ψάχνει να βρει εναγωνίως αποδείξεις για την αθωότητα της αγαπημένη του στη σειρά Παγιδευμένοι, ο Αλέκος κρατά στα χέρια του ένα έγγραφο που αποτελεί το δυνατό του χαρτί.

Ο Δημήτρης πηγαίνει να δει την Άννα στο επισκεπτήριο. Ανοίγει η πόρτα κι εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του κλαίγοντας. Εκείνος με τη σειρά του δεν την αφήνει από τα χέρια του. Τη ρωτάει αν είναι καλά και της ζητάει να μην κλαίει και να μη φοβάται. Επιπλέον, της δίνει ένα χαρτί και της ζητά να μαζέψει τις σκέψεις της προσπαθώντας να θυμηθεί τι έγινε εκείνο το βράδυ και να τα σημειώσει σε ένα σημειωματάριο.

Της λέει ότι το γράψιμο κάνει καλό και το μυαλό παίζει καμιά φορά παιχνίδια.Της λέει να γράψει ό,τι σκεφτεί. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί είναι να θυμηθεί. Το ότι είχε το όπλο στο χέρι δεν σημαίνει ότι το έκανε. Δεν ξέρει καν άλλωστε να χρησιμοποιεί πιστόλι, της επισημαίνει.

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κρατάει στοιχείο «φωτιά» για την Άννα-Αυτή σκότωσε τον Άγγελο;

Ομως την ίδια στιγμή η Άννα θυμάται ότι πήγαιναν με τον Αγγελο για σκοποβολή και πως ήταν και πολύ καλή. Του λέει ότι για πρώτη φορά στη ζωή της κάποιος την  πιστεύει για περισσότερο από όσα κάνει αλλά νιώθει απογοητευμένη που τον απογοητεύει.
Ο Αλεκος στο μεταξύ είναι σαν αγρίμι. Ψάχνει το οτιδήποτε για να βάλει μια για πάντα την Άννα στη φυλακή. Ο βοηθός του φτάνει με ένα έγγραφο. Ο ίδιος χαίρεται ιδιαίτερα γιατί  πρόκειται για ένα έγγραφο στο οποίο αναφέρεται ότι η Άννα έκανε σκοποβολή για δύο χρόνια και πως σε έναν διαγωνισμό ήταν και η νικήτρια. Μάλιστα λέει στην Υβόννη ότι πρέπει να σταματήσει να τον κοιτά ως δολοφόνο γιατί είναι πεπεισμένος ότι η ίδια το έκανε!

Εκείνη ωστόσο του λέει ότι είχε ένα ατύχημα πριν χρόνια και αθωώθηκε. Πατέρας, μάνα και δύο παιδιά σκοτώθηκαν. Ο Άγγελος τότε είχε πει σύμφωνα με την Υβόννη, ότι ο Αλέκος συγκάλυψε την υπόθεση. Της είχε πει ότι ο Αλέκος σκότωσε την οικογένεια. Τότε ο ίδιος έξαλλος, της φωνάζει ότι έχει ψευδαισθήσεις και της ζητά να φύγει πριν τον τρελάνει!

Όμως εκείνη είναι ιδιαίτερα δύσπιστη για τις προθέσεις του!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Επιστρέφουν οι Παγιδευμένοι!

ΑΕΚ: Αυτό είναι το μεγαλύτερο δίλημμα του Αλμέιδα

ΑΝΤ1: Αυτό είναι το εορταστικό πρόγραμμα του σταθμού