Μετά από απουσία δύο μηνών που στοίχησε στην τηλεθέαση, η σειρά Παγιδευμένοι επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου και στόχος του ΑΝΤ1 είναι να υπάρξει και ένας δεύτερος κύκλος, με τους επιτελείς του καναλιού να έχουν ήδη ανάψει το πράσινο φως.

Μάλιστα, εξελίξεις θα υπάρξουν και για άλλα προγράμματα του σταθμού που αναμένεται επίσης να παραμείνουν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Στο μεταξύ το ζευγάρι μπορεί να χώρισε αλλά θα ξαναπαντρευτεί! Μπορεί τα γεγονότα που έρχονται να οδηγήσουν τον Δημήτρη και την Άννα στην απόφαση να πάρουν διαζύγιο, αλλά η περιπετειώδης σχέση τους θα έχει αίσιο τέλος!

Αν και χωρισμένοι, οι δυο τους θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού οι ανατροπές θα είναι συνεχείς. Μάλιστα κάποια στιγμή ο αδελφός του Δημήτρη, ο Θοδωρής, θα βρεθεί και πάλι στη φυλακή, αυτή τη φορά κατηγορούμενος για τον φόνο του Κοσμά.

Η Άννα θα είναι αυτή που θα τον βγάλει και πάλι από τη φυλακή, αφού θα καταφέρει να αποδείξει ότι ο πατέρας της δεν έπεσε νεκρός από τη δική του σφαίρα αλλά από του κολλητού του φίλου ‘Ακη, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο αμέσως μόλις έφυγε εκείνος και του έδωσε τη χαριστική βολή.

Ο Θοδωρής θα βγει από τη φυλακή, η οικογένεια του Δημήτρη θα προσπαθήσει να ενώσει και πάλι τα κομμάτια της, ενώ εκείνος θα αποφασίσει να πάει μόνος του διακοπές με το βανάκι του. Η Άννα όμως θα βρεθεί και πάλι στον δρόμο του και αμέσως μετά τις πρώτες κοινές έτους διακοπές οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας ως κουμπάρους τον Αντρέα και τον Σταύρο. Μη φανταστείτε βέβαια ότι το «και έζησαν αυτοί καλά» θα κρατήσει για πολύ, αφού ο δεύτερος κύκλος της σειράς επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες ανατροπές, τις οποίες εμείς, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα δούμε στον ΑΝΤΙ τη σεζόν 2023-24.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτά τα ζευγάρια οδηγούνται στο χωρισμό!

ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Εκεί θα παίζει ο Βιεϊρίνια

The Voice of Greece: Επιστρέφει αλλά με αλλαγές-Τέλος όσα ξέραμε!