Η Χρύσα προσπαθεί να βρει πλαστό διαβατήριο για να φύγει η Λίνα, στο εξωτερικό στη σειρά Παγιδευμένοι. Ξέρει ότι μόνο μακριά από τη χώρα η κόρη της ίσως καταφέρει να έχει μία κανονική ζωή χωρίς να κινδυνεύει. Έτσι βρίσκει τον Περικλή που τους έχει αποκαλύψει ότι είναι πράκτορας μυστικών υπηρεσιών και όχι γιατρός και του ζητάει να μεσολαβήσει.

Εκείνος το κάνει και της ζητάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να γίνει η δουλειά. Όταν ξανά συναντιούνται της λέει “όλα τακτοποιήθηκαν” και εκείνη του δίνει τα χρήματα. Την ίδια στιγμή ένα μήνυμα φτάνει στον Δημήτρη.

“Ο Γεράσιμος δε σκότωσε τον Άκη“. Εκείνος το δείχνει στο Σταύρο. Βλέπουν ξανά και ξανά το βίντεο με τις καταθέσεις. Ο Σταύρος αναρωτιέται αν η Λίνα μπορεί να σκότωσε τον Άκη. Ο Αντρέας όμως του λέει ότι έχουν δει πολλά σε αυτή τη δουλειά.

Στο μεταξύ η Λίνα δεν αντέχει να βλέπει τον Θοδωρή να την αποφεύγει και να μην της μιλάει. Νιώθει ότι την κατηγορεί που ο παππούς του είναι στη φυλακή εξαιτίας της. Ο Νίκος και η Χρύσα θέλουν να μιλήσουν στην Λίνα.

Χτυπούν την πόρτα του δωματίου της αλλά δεν ανοίγει. Στο κρεβάτι βρίσκουν ένα σημείωμα. “Δεν μπορώ άλλο να το κάνω αυτό. Θα μολογήσω τα πάντα“. Οι δύο γονείς πάνε να τρελαθούν. Την ίδια στιγμή η Λίνα τηλεφωνεί στο Θοδωρή και του λέει ότι εκείνη έπρεπε να είναι στη φυλακή όχι ο παππούς. Θα πει την αλήθεια. Όσο την κρύβει χάνει τα πάντα του λέει. Εκείνος από την άλλη γραμμή παρακαλεί να μην το κάνει.

“Πρόσεχε.. Ας είναι ένας από εμάς ευτυχισμένος” είναι τα λόγια της και κλείνει το τηλέφωνο. Φτάνει έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και είναι έτοιμη να μπει μέσα. Τότε ένα χέρι την τραβάει. Είναι ο Θοδωρής που έχει τρέξει να την προλάβει.

“Πρέπει να πω τα πάντα” του ξαναλέει. “Περίμενε, πάντα ήσουν στο πλευρό μου. Τώρα είμαι εγώ στο δικό σου” της απαντάει. “Με κοιτάς σαν ένοχη, άσε με να πάω“.

Την αγκαλιάζει και εκείνη κλαίει ζητώντας συγχώρεση!

Τα δύο παιδιά αγκαλιάζονται ξανά. Την ίδια στιγμή η Χρύσα φεύγει τρέχοντας από το σπίτι για να προλάβει την κόρη της να μην παραδοθεί και την χτυπάει αυτοκίνητο.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Λυκούργο και Χρήστο-Η αποκάλυψη της σχέσης με την Αριάδνη φέρνει φασαρίες!

F1 Mercedes W15 2024 και το μονοθέσιο μεταμορφώνεται

Η Μάγισσα: Όσα θα γίνουν στα νέα επεισόδια-Ένας έρωτας γεννιέται-Αδέρφια Σπήλιος και Θεοφανώ