Ξαφνικά ο Δημήτρης παίρνει ένα μήνυμα στο κινητό, ανατρέπονται όλα στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο άγνωστος αποστολέας του γράφει απλώς «τον Άκη τον σκότωσε η Λίνα» και ο Δημήτρης παγώνει. Προσπαθώντας να κρύψει την ταραχή του από την Άννα ο Δημήτρης βρίσκει μία ευκαιρία να καλέσει τον Σταύρο και να του εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Του προωθεί το μήνυμα που έλαβε και του ζητά να μάθει τον αποστολέα με την ελπίδα ότι έτσι, θα μπορέσουν να διαλευκάνουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Προβληματισμένος ο Σταύρος ζητά την βοήθεια του Αντρέα για να ξεκινήσουν άμεσα την μυστική έρευνα και εκείνος παραδέχεται πως έχει ήδη βρει αποδείξεις, ότι ο Χατζής ήταν στον τόπο όπου βρέθηκε το πτώμα.

Την ίδια στιγμή ο Θοδωρής που έχει αναλάβει το μαγαζί του παππού όσο εκείνος βρίσκεται στη φυλακή, βάζει τους μπράβους του να εντοπίσουν τον Μίλτο. Σίγουρος ότι του αποκάλυψε το σημείο όπου βρισκόταν ο Άκης για να τον παγιδεύσει θέλει να βεβαιωθεί ότι δεν ξέρει τι πραγματικά έγινε εκείνο το απόγευμα, που ο Άκης σκοτώθηκε.

Χωρίς καμία περιστροφή ο Μίλτος του αποκαλύπτει ότι όχι μόνο είδε τα πάντα αλλά τα κατέγραψε με το κινητό του και πως έχει όλα τα στοιχεία για να καταστρέψει τον ίδιο και τους φίλους του.

Πανικόβλητος ο Θοδωρής τηλεφωνεί στην Άννα διακόπτοντας το ρομαντικό της δείπνο με τον Δημήτρη. Προσπαθεί να αγνοήσει τις κλήσεις του όμως νιώθει ότι κάτι κακό έχει συμβεί και απομονώνεται για να του μιλήσει.

Όταν ακούει ότι ο άνθρωπος του Χατζή έχει στα χέρια του βίντεο με τη Λίνα, να σκοτώνει τον Άκη συνειδητοποιεί ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Αμέσως μετά λαμβάνει και η ίδια ένα μήνυμα από τον Αλέκο που της ζητά να πάει την επόμενη μέρα στο γραφείο του.
Νιώθει να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και ζητά από τον Δημήτρη να γυρίσουν γρήγορα στην Αθήνα, ξέροντας ότι πιθανότητα αυτές ήταν οι τελευταίες ευτυχισμένες στιγμές που πέρασαν μαζί ως ζευγάρι.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Χαμός με την αποκάλυψη-Ο Δημήτρης έκαψε τους γονείς του Άγγελου!

F1 O Χάμιλτον στη Ferrari: Το «μήνυμα» του Περόνι

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φτάνει μέχρι το τέλος-Η Γερακίνα επιστρέφει και τιμωρεί!