Από τη στιγμή που εντοπίζεται το πτώμα του Κοσμά, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στη σειρά Παγιδευμένοι! Ο Σπύρος αγχώνεται ιδιαίτερα, καθώς συνειδητοποιεί με τρόμο πως σύντομα θα βρεθεί στο κάδρο των υπόπτων.

Παρά τις προσπάθειες που κάνει να φορτώσει τον φόνο στον Δαμιανό, ο Σταύρος και ο Ανδρέας αντιλαμβάνονται ότι τελευταίος δεν έχει καμία εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα, οι υποψίες τους ότι ο Σπύρος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Κοσμά επιβεβαιώνονται. Οι δύο άντρες δεν μπορούν να κρύψουν την έκπληξή τους, ενώ την ίδια στιγμή ο Σπύρος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο άντρας αγωνιά τόσο για τη δική του τύχη όσο και για του Θοδωρή. Και μόνο στη σκέψη πως ο γιος του θα συλληφθεί, ταράζεται και θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον προστατεύσει. Ο Γεράσιμος, λοιπόν, αποφασίζει από τη μία να φορτώσει σε κάποιον άλλον τον φόνο του Κοσμά, ώστε να απομακρυνθούν οι υποψίες από τον Σπύρο, και από την άλλη καταστρώνει ένα σχέδιο για να φυγαδεύσει τον Θοδωρή και να τον στείλει όσο πιο μακριά γίνεται.

‘Ετσι, λίγο αργότερα, ο Σταύρος και ο Ανδρέας, ενώ είναι πεπεισμένοι πως ο Σπύρος είναι ο δράστης που ψάχνουν, μπερδεύονται, αφού εμφανίζεται κάποιος που δηλώνει ένοχος για τον φόνο του Κοσμά.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision Twitter 11/5: Τα social βαρέθηκαν ακόμα και να κράξουν την ελληνική συμμετοχή

Η μασκότ της Ρεάλ Σοσιεδάδ έγινε viral μιμούμενη τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Τα χρέη πνίγουν τον Ιάσονα!