Η υποψηφιότητα του Ιάσονα στο διαγωνισμό στη σειρά Έρωτας Φυγάς, για τη σίτιση του στρατού κρέμεται από μία κλωστή και ο ίδιος βάζει λυτούς και δεμένους για να κερδίσει μια παράταση, όμως τελικά μαθαίνει ότι ο Στέφανος και ο Μάρκος του έκλεψαν τη δουλειά μέσα από τα χέρια.

Τα βάζει με τον εαυτό του που επέτρεψε κάτι τέτοιο και ορκίζεται να εκδικηθεί, όμως σύντομα διαπιστώνει ότι οι αντίπαλοί του χαίρουν πλέον της εκτίμησης των επιχειρηματιών όλης της περιοχής.

Η Μαργέτα προσπαθεί να τον παρηγορήσει και μαζί πασχίζουν να διαχειριστούν τα τεράστια χρέη που έχουν συσσωρευτεί. ‘Ομως την ίδια στιγμή, στο αρχοντικό εκτυλίσσεται ένα δράμα… Ο Γιωργάκης ανεβάζει υψηλό πυρετό και η Βάσω με την Ευγενία τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Αλεξάνδρα, ετοιμόγεννη, δεν γνωρίζει για την ασθένεια του μικρού και βάζει με το μυαλό της ότι η Ευγενία απήγαγε το παιδί της για να την εκδικηθεί. Ταραγμένη όπως είναι, της σπάνε τα νερά… ‘Ομως, το ίδιο συμβαίνει και με την Ευγενία, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κινδυνεύει να χάσει το μωρό…

Στο μεταξύ, στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή, το σκανδαλοθηρικό άρθρο της τοπικής εφημερίδας με τη φωτογραφία του Στέφανου και της Μαργέτας σε τρυφερό ενστανταντέ φέρνει τους ίδιους αντιμέτωπους με ολόκληρη την κοινωνία αλλά και τους οικείους της. Μετά από έναν έντονο τσακωμό με τον γιο της, η Μαργέτα φεύγει ταπεινωμένη από το σπίτι και πηγαίνει στο εξοχικό της οικογένειας. Η απουσία της από το σπίτι επηρεάζει σημαντικά την Αθηνά που πέφτει σε κατάθλιψη. Η επιμονή της Γεωργίας να ασχοληθεί με το τραγούδι την οδηγεί όλο και πιο κοντά στο στόχο της, αλλά το εμπόδιο που ακούει στο όνομα «Δεμερτζήδες» καλά κρατεί. Οι τσακωμοί του Μάρκου και της Ευγενίας πυκνώνουν και η λύση που πέφτει στο τραπέζι είναι να ξαναγυρίσουν στο σπίτι του Στέφανου. Η κατάσταση της υγείας της Αθηνάς χειροτερεύει και σημαίνει συναγερμός. Εκεί, ο Στέφανος θα τολμήσει μπροστά σε όλους να κάνει αυτό που πάντα περίμενε.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κατάθεση- φωτιά καίει τον Δημοσθένη-Αυτός τον καρφώνει!

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχεται η ώρα που όλοι περίμεναν-Αυτή μπαίνει φυλακή!