Οι υποψίες του Ανδρέα για τον Σπύρο στη σειρά Παγιδευμένοι, ενισχύονται, ενώ και ο Σταύρος θα μάθει μια πληροφορία που θα τον οδηγήσει στο ίδιο συμπέρασμα. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης κάνει τη δική του έρευνα.
Μάλιστα φτάνει στο σημείο να ζητήσει εξηγήσεις από τον Αλέκο, ο οποίος είναι πρόθυμος να του τις δώσει. Τον οδηγεί βήμα-βήμα και του αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία που οδηγούν στην αθωότητα του Δαμιανού.

Φροντίζει επίσης να του πει ότι άλλο είναι να είσαι άπληστος και άλλο δολοφόνος! Ο Δημήτρης του λέει ότι άρα ξέρει ποιος το έχει κάνει.

Αναρωτιέται όμως  γιατί δεν το λέει για να πάρει την απάντηση ότι περιμένει από εκείνον να το ανακαλύψει!

Στο μεταξύ ο Ανδρέας θα αποκαλύψει στον Σταύρο τις υποψίες του για την ενοχή του Σπύρου στην δολοφονία του Κοσμά. Κανείς από τους δύο δεν θέλει να το πιστέψει. Μαζί θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν αν οι σκέψεις που κάνουν είναι αληθινές.
Ο Δημήτρης αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι ο Αλέκος έχει δίκιο σχετικά με την αθωότητα του Δαμιανού. Ποιος όμως, είναι ο δολοφόνου του Κοσμά; Μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Σταύρο και τον Ανδρέα και θέλει να ενημερώσει τον πατέρα του για τις έρευνες, αλλά οι συνεργάτες του τον αποτρέπουν λέγοντάς του ότι είναι νωρίς ακόμη.

Κι ενώ η Άννα προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της, θα αποδειχτεί ότι δεν είναι τόσο δυνατή όσο δείχνει. Η μεταφορά της στο νοσοκομείο τούς ανησυχεί όλους. Παράλληλα ο Σταύρος και ο Ανδρέας θα βρουν ένα στοιχείο που θα τους αφήσει εμβρόντητους, ενώ ο Δημήτρης από τα στοιχείο όπου του δίνει ο Αλέκος βρίσκεται στο νεκροταφείο. Εκεί θα συναντήσει μια αυτόπτη μάρτυρα που θα τον οδηγήσει στην αλήθεια και μη θέλοντας να την πιστέψει είναι έτοιμος να καταρρεύσει.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία θύμα βιασμού-Μάρκος και Πιπίτσα χωρίζουν αλλά προσωρινά!

NBA: Αποκλεισμός-σοκ για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο – Μυθικός και πάλι ο Μπάτλερ!

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Ισίδωρο-Υποστηρίζει τον Στάθη!