‘Επειτα από ένα κρίσιμο χειρουργείο, ο Ανδρέας συνέρχεται από το τραύμα του στη σειρά Παγιδευμένοι, ενώ η Δανάη βοηθά τις Αρχές να συλλάβουν τον Βλάση. Η Χρύσα βρίσκει την πλαστή ταυτότητα της Λίνας και το βιβλιάριο με τις καταθέσεις και ζητά τη βοήθεια της Άννας για να ανακαλύψουν πού έχει μπλέξει η μικρή.

Η Άννα καλεί τα τέσσερα παιδιά στο γραφείο της και εκείνα ομολογούν όλο το μπλέξιμο με τους εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι τους χρησιμοποιούν για τις παρανομίες τους. Κρύβει την αλήθεια από την αδελφή της, όμως αυτήν τη φορά επιλέγει να μην κάνει το ίδιο και με τον Δημήτρη. Του λέει τα πάντα, αλλά του ζητά να μην τους καταδώσει στήν αστυνομία…

Την επόμενη μέρα επιστρέφει το καράβι του Κοσμά από την Αϊτή και όλη η οικογένεια ετοιμάζεται για την υποδοχή του.

Ο Δημήτρης δέχεται, αν και μέσα του ήδη νιώθει ότι ο Κοσμάς δεν θα επιστρέψει. “Εχει ενημερωθεί για το πτώμα που βρέθηκε και έχει συγκρίνει τα ρούχα που βρέθηκαν πάνω του με αυτά του εξαφανισμένου πατέρα της Άννας.

Ο Σπύρος επίσης ξέρει ότι ο χρόνος του τελειώνει και κάνει μια κίνηση απελπισίας: Πηγαίνει στο εργαστήριο, αλλάζει το όπλο που βρέθηκε πάνω στο πτώμα και δίνει αυτό που μπορεί να καταδικάσει τον Θοδωρή στον Γεράσιμο, ο οποίος αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Το άλλο πρωί, η Ειρήνη, η Χρύσα, η Λίνα και η Άννα περιμένουν όλο χαρά στο λιμάνι, Όμως, το πλοίο που έχει φτάσει από Αϊτή αδειάζει και ο Κοσμάς δεν είναι μέσα.

Ο Δημήτρης εμφανίζεται την τελευταία στιγμή για να είναι στο πλευρό της γυναίκας που αγαπά λίγο πριν αυτή μάθει την αλήθεια. Την οδηγεί στο νεκροτομείο, της εξηγεί τι έχει συμβεί και της κρατά το χέρι όταν ο ιατροδικαστής τής δείχνει τα ρούχα του θύματος. Συνειδητοποιώντας ότι ο πατέρας της είναι νεκρός, η Άννα καταρρέει…

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 24/3: Τα social γλέντησαν Μαριαλένα και αποθέωσαν το «υπερόπλο» Σταυρούλα

Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση για τους αθλητές στίβου

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Αλέξη και Μυρτάλη-Δεν τελειώνουν καλά!