Μία μεγάλη ανατροπή έρχεται στη σειρά Παγιδευμένοι καθώς ο δολοφόνος του Άγγελου είναι κάποιος που κανείς δε περίμενε. Η Άννα μπορεί να έχει προφυλακιστεί ως η βασική ύποπτος για τη δολοφονία του όμως σύντομα θα αφεθεί ελεύθερη με την μάχη για να αποδειχθεί η αθωότητά της και να βρεθεί ο δολοφόνος να αρχίζει.

Η Άννα θα επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος όπου αν και αρχικά δείχνει να μην το αντέχει το σύννεφο που σκεπάζει τη μνήμη της αρχίζει να ξεδιαλύνεται. Οι μνήμες της επιστρέφουν από το τραυματικό βράδυ και αποκαλύπτει στον Δημήτρη όλα όσα θυμάται. Σύμφωνα με την ίδια ο Άγγελος την ανακάλυψε στο πίσω κάθισμα και την απείλησε με όπλο. Πάνω στη συμπλοκή η Άννα του πήρε το όπλο και τον σημάδεψε. Τότε όμως κάποιος άλλος τη χτύπησε στο κεφάλι και σκότωσε εκείνος τον Άγγελο.

Η Άννα θυμάται ένα πράγμα: είδε μακριά μαλλιά. Μαζί με τον Δημήτρη βγάζουν το συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος είναι γυναίκα! Η ανακούφιση που νιώθουν ταυτόχρονα για το γεγονός ότι δεν ήταν η Άννα η δολοφόνος είναι μεγάλη. Όμως ο αγώνας τους τώρα αρχίζει.

Παράλληλα με όλα αυτά ο Ανδρέας συνεχίζει τις δικές του έρευνες. Ένα γάντι λίγο πιο μακριά από τον τόπο του εγκλήματος βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Αυτό το στοιχείο είναι ικανό να αποκαλύψει τον δολοφόνο. Στο γάντι πάνω βρίσκεται αίμα του Άγγελου και μια τρίχα.

Ο Ανδρέας ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος δεν είναι γυναίκα αλλά άντρας με μακριά μαλλιά! Η τρίχα στέλνεται για εξέταση DNA και όλοι αναμένουν με αγωνία τα νέα. Όμως αυτό που κανείς δε γνωρίζει είναι ότι η εξέταση θα γίνει από τον ίδιο τον δολοφόνο! Όπως διαβάσατε, ο δολοφόνος δουλεύει στο εγκληματολογικό εργαστήριο, συνεργάζεται με την αστυνομία και είναι έμπιστος στον Ανδρέα. Το γιατί διέπραξε το έγκλημα δε το γνωρίζουμε ακόμη όμως αυτό που είναι σίγουρο είναι πως δε θα αποκαλύψει ο ίδιος τα ίχνη του ρίχνοντας το φταίξιμο αλλού!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ από το επόμενο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Αυτή ερωτεύεται ο Σταύρος

Σασμός: Εκεί κρατάνε όμηρο τον Αστέρη – Έτσι τον σώζει η Αργυρώ

Survivor All Star: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα