Η αστυνομία ψάχνει να βρει σημεία ζωής του Άγη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ενώ η αντίδραση της Νικολέτας για την υιοθεσία του μωρού, θα ταράξει τη Μιράντα και θα επηρεάσει τις αποφάσεις της 0 Ντίνος από την άλλη της λέει ότι ας αναβάλλουν την υιοθεσία.

Την ίδια ώρα, η Αμαλία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Σίμο το μεγαλύτερό της μυστικό ότι δηλαδή η Μιράντα είναι η μητέρα της!

Στο μεταξύ, η Βικτώρια συνειδητοποιεί πως κάποιος ξέρει τι σκαρώνει κρυφά από όλους κι αυτό ανατρέπει όλα τα σχέδιά της, ενώ ο Σίμος καταλαβαίνει πως η Βικτώρια του κρύβει κάτι που θα έπρεπε να ξέρει… Μια αναπάντεχη τροπή παίρνει η σχέση του Μεμά και της Δάφνης και όπως όλα δείχνουν, αρχίζουν να έρχονται πολύ κοντά.

Παράλληλα ο Ντίνος και η Μιράντα κάνουν μια κουβέντα πολύ σημαντική για τη σχέση του και την κοινή τους πορεία, ενώ η Ζηνοβία κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας κάποιο νέο από τον γιο της…
Ο Σίμος δεν καταφέρνει να είναι συνεπής απέναντι στην Αμαλία, ενώ η Τζένη εκμυστηρεύεται χαρούμενη στον Πασχάλη ότι ο Βύρωνας θα πάρει διαζύγιο. Ομως, εκείνος την απογοητεύει με την αντίδρασή του αφού της λέει ότι η μάνα του δεν θα το δεχτεί!

Ο λόγος που η Νικολέτα απογοητεύτηκε από την απόφαση της Μιράντας να υιοθετήσουν και να μεγαλώσουν με τον Ντίνο ένα παιδί, είναι πολύ σοβαρός. Όπως λέει έχει νεφρική ανεπάρκεια και κάποια στιγμή θα χρειαστεί μεταμόσχευση. Αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή του ζευγαριού, καθώς η Μιράντα είναι αποφασισμένη να θυσιάσει τα πάντα για χάρη της. Στο μεταξύ, η Δωροθέα βάζει μπροστά το σχέδιό της να χωρίσει την Ολγα και πηγαίνει στη γυναίκα του Σωτήρη όπου την εκβιάζει. Ομως, εκείνη όχι μόνο δεν δέχεται την ανήθικη προσφορά της Δωροθέας, αλλά ενημερώνει και τον Σωτήρη για τη μυστηριώδη άγνωστη, χωρίς να του πει το όνομα. Ωστόσο ο αστυνόμος καταλαβαίνει ότι πρόκειται για τη Δωροθέα και ενημερώνει την Ολγα.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η εργένικη ζωή για τον Τόλη!

F1 Άμπου Ντάμπι : Η Mercedes ανακοινώνει αντικαταστάτη του Χάμιλτον για το Grand Prix Abu Dhabi

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή έβαλε τέλος στη μάνα της Θεοφανώς