Η Ολγα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, δεν προλαβαίνει να χαρεί, που μπορεί να πάρει πίσω την περιουσία της, αφού δεν ισχύει η διαθήκη τού Αποστόλη και τα νέα που έρχονται την καταρρακώνουν, καθώς μαθαίνει ότι ο Χρήστος έχει αγοράσει όλα τα ακίνητά της.

Την ίδια στιγμή, η Λιζέτα πηγαίνει στον «Παράδεισο» κι εκεί τη βλέπει ο Σίμος και του τη συστήνουν. Λίγο αργότερα, όταν γυρίζει στο σπίτι, λέει στη Δωροθέα ότι σήμερα γνώρισε την πρώην γυναίκα του Παπακώστα, τη Λιζέτα και αμέσως ενημερώνεται ο Σωτήρης.

Την ίδια ώρα, η Δωροθέα τηλεφωνεί στον Αποστόλη και τον ενημερώνει για τη Λιζέτα. Ο Αποστόλης με τη σειρά του της λέει ότι η Λιζέτα έχει τη μαγνητοταινία με την ομολογία της Καρτεζίνη και με τη δική του ομολογία θα τους έχουν στο χέρι. Στη συνέχεια ο Αποστόλης λέει στον Φώτη να πάει και να φέρει τη Λιζέτα από το αεροδρόμιο γιατί είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει.

Παράλληλα, η αστυνομία παρακολουθεί το σπίτι του Χρήστου κι εκείνος γνωρίζοντας ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να μπουν μέσα και να ψάξουν, φροντίζει να απαλλαγεί απ’ όλα όσα μπορεί να τον ενοχοποιήσουν για τις δολοφονίες που έχει διαπράξει. Ετσι βάζει σε κουτάκια διάφορα αντικείμενα, όπως το σκουλαρίκι από την κοπέλα που σκότωσε, δαχτυλίδια και κοσμήματα από τα θύματά του και πηγαίνει μέσα στη νύχτα να τα πετάξει.

Τελικά τα ένοχα στοιχεία που θα πετάξει δεν θα πέσουν στα χέρια τής αστυνομίας αλλά στα χέρια του Ρένου, που επίσης παρακολουθεί το σπίτι. Αμέσως μετά ο Ρένος πηγαίνει στο σπίτι του Σίμου για να τον ενημερώσει, αλλά θα δει η Δωροθέα το κουτάκι και θα το πάρει, σκεπτόμενη ότι πλέον έχει τον Χρήστο στο χέρι και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για να τον κλείσει στη φυλακή.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος από τον ΑΝΤ1;-Τι έχει συμβεί

Halloween F1 vs MotoGP : Πως περνάνε τα παλικάρια μας στις απόκριες;

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η Αλεξάνδρα για τον Ιάσονα-Βρίσκει καινούριο έρωτα!