Όπως θα δούμε στον β ‘ κύκλο της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών, η Ματούλα έχει μείνει μόνη να περιποιείται τους Μπουραντάδες και να φροντίζει το σπίτι, καθώς η Πολυξένη πλέον ακολουθεί τη συμβουλή του Χριστόφορου για να σπουδάσει κάτι. Την ίδια στιγμή στο σπίτι των Μπουραντάδων έρχεται η κόρη της Ματούλας από το χωριό για να δει τη μητέρα της και να τη βοηθήσει.

Φυσικά η κοπέλα δεν έχει πού να μείνει και όλοι της λένε να μείνει εκεί για να τη φιλοξενήσουν. Μέρα με την ημέρα η κοπέλα γνωρίζεται και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, που τη δέχονται με αγάπη και συμπόνια. Στο μεταξύ, όπως θα δούμε, ο Χριστόφορος προκειμένου να μαθαίνει τι κάνουν τα παιδιά του, μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο με τη Ματούλα, η οποία είναι η μόνη που γνωρίζει πού βρίσκεται τόσο καιρό. Μάλιστα βλέποντας την αγωνία τόσο του Άγη όσο και της Αμαλίας, κάθε φορά τον παρακαλεί να επιστρέφει γιατί τα παιδιά είναι πολύ αναστατωμένα.

Αυτή την κατάσταση, την αγωνία και τον φόβο των παιδιών του Χριστόφορου τη ζει καθημερινά η κόρη της Ματούλας και τους συμπονά. Ετσι κάποια στιγμή ακούει τη μητέρα της να μιλάει και καταλαβαίνει πού βρίσκεται ο Χριστόφορος. Αμέσως μιλάει στην Αμαλία και της λέει ότι ξέρει πού βρίσκεται ο πατέρας της.

Η Αμαλία με τον Αγη παίρνουν μεγάλη χαρά, καθώς πλέον ξέρουν ότι ο πατέρας τους ζει και από την άλλη αποφασίζουν να πάνε να τον βρουν και να τον πείσουν να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Ο Χριστόφορος λοιπόν επιστρέφει κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχει τη συγχώρεση, την αγάπη και τη στήριξη των παιδιών του, που του λένε ότι δεν φταίει αυτός για όσα έχουν γίνει.

Στο μεταξύ, η κόρη της Ματούλας έχει μείνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και μάλιστα έχει αρχίσει να ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού βοηθώντας τη μητέρα της. Ομως είναι κάτι που δεν ονειρευόταν να κάνει. Θέλει να μείνει στην Αθήνα. Δεν θέλει να γυρίσει πίσω στο χωριό, αλλά όχι να γίνει οικιακή βοηθός. Αλλωστε είναι νέα και όμορφη κοπέλα και θέλει να ζήσει, όπως λέει στη Ματούλα. Εκεί πέφτει η ιδέα από την Αμαλία να τη βοηθήσει να πιάσει δουλειά στον «Παράδεισο». Ειδικά από τότε που έφυγε η Κούλα αλλά και η Γεωργία, χρειάζονται κοπέλες για το νέο κατάστημά τους και έτσι προσλαμβάνουν την κόρη της Ματούλας.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Κάνει την ανατροπή το κρατικό κανάλι-Πρεμιέρες τον Αύγουστο!

Πόρτα της ΑΕΚ σε πρόταση 20 εκατομμυρίων της Λανς για Λιβάι!

Action 24: Τέλος η Μαρία Αραμπατζή και ο Θοδωρής Βγενής- Τι έχει συμβεί στο κανάλι;