Μόλις ο Πάρης μαθαίνει από τον Χρήστο ότι ο Σίμος και η Βικτώρια είναι υπεύθυνοι για τη φωτιά στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, πηγαίνει και βρίσκει τον Ντίνο για να του αποκαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο αίνιγμα του «Παραδείσου»… Ο Ντίνος τον ακούει έκπληκτος, αλλά δυσκολεύεται πολύ να τον πιστέψει. Στη συνέχεια ο Ντίνος μιλάει στην Αμαλία για όλα όσα του είπε ο Πάρης και οι πρώτες σκιές στη σχέση της Αμαλίας και του Σίμου διακρίνονται στον ορίζοντα…

Παράλληλα, ο Ντίνος αρχίζει να ψάχνει, καθώς αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο Πάρης, το οποίο σχετίζεται με τον «Παράδεισο», τον έχει βάλει σε σκέψεις. Την ίδια στιγμή η Αμαλία αρνείται να δεχτεί όσα της εκμυστηρεύτηκε ο Ντίνος. Του λέει ότι δεν μπορεί να το έκανε γιατί δεν υπάρχει λόγος αλλά ο Ντίνος επιμένει. Τη ρωτάει αν ήταν σύμπτωση ότι ο Ρένος έκαψε τον “Παράδεισο” και αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Σίμος, σαν από μηχανής Θεός, για να τον αναγεννήσει. Τότε η Αμαλία του λέει ότι δε γίνεται να τα συζητούν αυτά εκεί και ότι θα πάει από το σπίτι του.

Λίγο αργότερα η Αμαλία αναγκάζεται να πει ψέματα στον Σίμο για να μπορέσει να ερευνήσει το παρελθόν του. Λέει πως μετά τη δουλειά σκέφτεται να πάει από τη Γεωργία να τη δει και εκείνη και το μωρό, προσπαθώντας να κρατήσει κρυφή τη συνάντησή της με τον Ντίνο, αλλά εντελώς τυχαία ο Σίμος θα το ανακαλύψει, καθώς τηλεφωνεί ο οδηγός τού ταξί που είχε καλέσει η Αμαλία για να επιβεβαιώσει τη διεύθυνση που θέλει να την πάει. Έτσι ο Σίμος, ο οποίος ξέρει πού μένει ο Ντίνος, καταλαβαίνει ότι πάει να τον συναντήσει.

Στο μεταξύ ο Σίμος λέει στη Μιράντα ότι η Αμαλία τού είπε ψέματα και πήγε να συναντπσει τον Ντίνο και ότι πιστεύει ότι είναι κρυφά μαζί.

Η Μιράντα την επόμενη μέρα προσπαθεί να ψαρέψει τον Ντίνο για ποιο λόγο βρέθηκαν, αλλά ο Ντίνος που δεν καταλαβαίνει, της λέει ότι η Αμαλία την ημέρα του γάμού της φόρεσε το μενταγιόν πού της είχε χαρίσει, μόνο και μόνο για να αισθανθεί ότι έχει κάποιον κοντά της.

Την ίδια στιγμή ο Σίμος στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τον λόγο που η Αμαλία του είπε ψέματα το προηγούμενο βράδυ, πέφτει πάνω σε αλήθειες που θα τον κλονίσουν βαθιά, καθώς η Αμαλία του αποκαλύπτει ότι έχει μάθει πως αυτός είναι υπεύθυνος για το φόνο της Νέλλυς αλλά και για τον εμπρησμό όπως και το ότι είναι γιος της Βικτώριας. Του λέει ότι τον έκανε με κάποιον Εβραίο στρατιώτη και εκείνος παθαίνει σοκ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη ζωή τους και κυρίως στον γάμο τους, καθώς οι αποκαλύψεις θα φέρουν τους πρώτους δυνατούς τριγμούς!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης σοκάρει τη Θοδώρα-Της αποκαλύπτει ότι είναι κόρη του και διαλύει την οικογένεια της Μαρίας!

Ο Ντάνι Όλμο έβγαλε την ασίστ της χρονιάς αλλά το γκολ ακυρώθηκε!

Έρωτας Φυγάς: Η Νάντια βάφει τα χέρια της με αίμα-Δίνει τέλος στο μαρτύριο!