Η Αμαλία πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και προσπαθεί να καταλάβει αν έχει πραγματικά αισθήματα γι αυτή. Ωστόσο ο Ντίνος την απογοητεύει καθώς της λέει ότι τα αισθήματα που νιώθει για τη Μιράντα είναι βαθιά και δεν αλλάζουν. Με όσα έχουν συμβεί υποφέρει μακριά της.

Η Αμαλία από τη μια αισθάνεται τύψεις και από την άλλη απογοητεύεται. Του λέει ότι έχει δίκιο και όντως είναι άδικο για τη Μιράντα και πάει να φύγει αλλά ο Ντίνος δεν την αφήνει και επιμένει να την πάει στο σπίτι ο ίδιος.

Η Αμαλία στην αρχή φέρνει αντιρρήσεις, αλλά τελικά δέχεται. Λίγο αργότερα και καθώς ο Ντίνος οδηγεί χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τρακάρουν. Η Αμαλία έχει χτυπήσει στο κεφάλι και έχει κάποιες γρατζουνιέs στο πρόσωπο. Η ίδια τον καθησυχάζει λέγοντας ότι είναι εντάξει αλλά ο Ντίνος επιμένει ότι δεν μπορεί να την αφήσει έτσι και αποφασίζει να την πάει στο νοσοκομείο για να δουν το χτύπημα στο κεφάλι.

Όταν φτάνουν, η Αμαλία ειδοποιεί τους δικούς της λέγοντάς τους ότι είναι στο νοσοκομείο αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και να μην ανησυχούν ενώ ο Ντίνος την αφήνει στα χέρια των γιατρών και φεύγει αφού πρώτα της εξηγεί ότι δεν μπορεί να τον δουν εκεί ο Χριστόφορος και η Μιράντα.

Και όντως μετά από λίγο ο Χριστόφορος μπαίνει στο δωμάτιο γεμάτος αγωνία ρωτώντας τι συνέβη και η Αμαλία του λέει ότι πάτησε μία πέτρα και γλίστρησε. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή μπαίνει ο γιατρός μέσα και του λέει πως παρόλο που ήταν δυνατό τρακάρισμα, δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

Ο Χριστόφορος φυσικά καταλαβαίνει ότι η Αμαλία του λέει ψέματα και εκείνη αναγκάζεται να του πει τι έχει συμβεί και ότι ήταν με τον Ντίνο και τράκαραν. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο θάλαμο και η Μιράντα. Η ίδια ανησυχεί έντονα για το τι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα στην κόρη της και τον πρώην άντρα της αλλά πάντα αγαπημένο της!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Αυτό είναι το τέλος του πρώτου κύκλου-Θα σωθεί ο Παύλος;

F1 Qiddiya City, αποκαλύφθηκε νέα ασύλληπτη πίστα ως έδρα στη Σαουδική Αραβία

Έρωτας Φυγάς: Στον ιστό της Άρτεμις ο Ιάσωνας-Τον παγιδεύει και εκείνος χάνει τα πάντα!