Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών του ALPHA, είδαμε την Πιπίτσα σκεπτόμενη πάντα το καλό της κόρης της αλλά και την κοινωνική καταξίωση που πρόκειται να κερδίσει, να μη σταματά να κατευθύνει τη Γεωργία προς δρόμους αντίθετουs από αυτούς που υποδεικνύει ο Μάρκος. Έτσι την παροτρύνει να βγει με τον Άγη και η Γεωργία άλλο που δεν θέλει, βρίσκεται στην αγκαλιά του και όχι μόνο. Μία μοιραία στιγμή και ή Γεωργία έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση στην οποία έβαλε μόνη της τον εαυτό της. Ο Άγης την κάνει δική του και η Γεωργία το παραδέχεται με κλάματα. Οι ήττες σε όλα τα επίπεδα, καθώς έχει ήδη «χάσει» και τη Μιράντα, καταρρακώνουν τον Μάρκο, όσο η Πιπίτσα προσπαθεί να διορθώσει το λάθος της, με περισσότερα λάθη.

Στο επόμενο επεισόδιο η μυστηριώδης επιστολή έχει αναστατώσει για τα καλά τον Ντίνο, ο οποίος πλέον έχει υιοθετήσει απέναντι στη Μιράντα μια διαφορετική στάση. Καινούρια ερωτηματικά γεννιούνται μετά και την απροσδόκητη «ανακάλυψη» που έκανε η Αμαλία σε σχέση με την αγαπημένη της φίλη Πολυξένη. Αυτά είναι που θα πρέπει σύντομα να απαντηθούν!

Συνεπώς η Αμαλία παρά τα προσωπικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει, προσπαθεί συγχρόνως να καταλάβει τι συμβαίνει με την Πολυξένη. Αυτό όμως είναι που τη φέρνει και αντιμέτωπη με μια νέα ταραχή. Αν και μέχρι τώρα ο Θανάσης έχει αποδείξει περίτρανα πως τίποτα δεν τον σταματά, άραγε θα πάψει τις επισκέψεις στο σπίτι της Μιράντας ή απεργάζεται κάποιο νέο σχέδιο; Ο Ντίνος πώς αντιμετωπίζει την ύποπτη προσφορά του Ζήση; Θα ερευνήσει τελικά η αστυνομία το δωμάτιο του Πάρη για να μαζέψει στοιχεία ή θα υπάρξουν ανατροπές;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Στράτος καρφώνει την Βικτώρια στο Μηνά

Eurovision: Αποσύρθηκαν δύο χώρες – Ποιος είναι ο λόγος;

Άγρια Γη: Ο Γιώργος ανακαλύπτει ακατάλληλη φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο