Τα αισθήματα της Μιράντας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών για τον Ντίνο είναι γνωστά αφού η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί του αν και γνωρίζει ότι εκείνος αγαπά την Αμαλία. Ωστόσο οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα τους φέρουν κοντά. Για πόσο όμως;

Η ιδιαίτερη συνθήκη μέσα στην οποία συναντιούνται η Αμαλία και ο Ντίνος, εξελίσσεται επεισοδιακά και απρόβλεπτα. Μάλιστα τα αποτελέσματα αυτής της τεταμένης κατάστασης δε θα αργήσουν να φανούν και σύντομα όλοι θα πρέπει να λάβουν ορισμένες σοβαρές αποφάσεις με την Αμαλία να παίρνει πρώτη τη σκυτάλη και να απομακρύνεται από τον Ντίνο, βάζοντας τέρμα ακόμα και στα όνειρα της ότι κάποτε θα μπορέσουν να είναι μαζί. Την ίδια στιγμή η Μιράντα με τη μητέρα της, την κυρά Γιαννούλα κάνουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτεινό τους παρελθόν, αλλά και κυρίωs για το πώς η Μιράντα Θα μπορέσει να προχωρήσει τη ζωή της και έτσι η κοπέλα σκέφτεται να δει τη ζωή διαφορετικά. Αποφασίζει να είναι πιο κοινωνική, να μην κλείνεται στον εαυτό της και κυρίως να αλλάξει στάση απέναντι στον Ντίνο. Λίγο αργότερα η κοπέλα κάνει ένα ακόμα βήμα και φτάνει κοντά στον Ντίνο. Ενα όνειρο ζωής φαίνεται να πραγματοποιείται για τη Μιράντα, ωστόσο μια ξαφνική επίσκεψη Θα της το χαλάσει… Στο μεταξύ μια μυστηριώδης επιστολή έχει αναστατώσει για τα καλά τον Ντίνο. Μέσα από αυτό το γράμμα μαθαίνει κάποια πράγματα για τη Μιράντα και για τη δύσκολη ζωή που έχει ζήσει. Ετσι καταλαβαίνει ότι πολλές φορές ήταν σκληρός μαζί της και αυτό σκέφτεται ότι πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Παίρνει λοιπόν την απόφαση να υιοθετήσει απέναντι στη Μιράντα μια διαφορετική στάση. Αρχίζει να της μιλάει πιο γλυκά, να δείχνει ενδιαφέρον γι αυτήν και σιγά σιγά έρχονται πιο κοντά, ενώ μία μοιραία στιγμή τους ενώνει. Ανάμεσά τους αρχίζει να χτίζεται κάτι πολύ τρυφερό και δεν αργούν να γίνουν ζευγάρι. Η Μιράντα πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ ο Ντίνος μέσα από τη σχέση του με την Μιράντα βρίσκει την ευκαιρία να ξεφύγει από τη σκέψη της Αμαλίας.

Η Πιπίτσα από την άλλη στη σειρά του ALPHA, σκεπτόμενη πάντα το καλό της κόρης της αλλά και την κοινωνική καταξίωση που πρόκειται να κερδίσει, δε σταματά να κατευθύνει τη Γεωργία προς δρόμους αντίθετουs από αυτούς που υποδεικνύει ο Μάρκος. Έτσι την παροτρύνει να βγει με τον Άγη και η Γεωργία άλλο που δεν θέλει, βρίσκεται στην αγκαλιά του και όχι μόνο. Μία μοιραία στιγμή και ή Γεωργία έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση στην οποία έβαλε μόνη της τον εαυτό της. Ο Άγης την κάνει δική του και η Γεωργία το παραδέχεται με κλάματα. Οι ήττες σε όλα τα επίπεδα, καθώς έχει ήδη «χάσει» και τη Μιράντα, καταρρακώνουν τον Μάρκο, όσο η Πιπίτσα προσπαθεί να διορθώσει το λάθος της, με περισσότερα λάθη.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του  επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Κλέλια τσακίζει την ψυχολογία του Θάνου

Ακρίβεια: Έκρηξη των τιμών – Πόσο αυξήθηκαν 4 βασικά προϊόντα

Ειδικός φόρος τηλεόρασης σε Cosmote TV και NOVA…στο απυρόβλητο οι πλατφόρμες streaming