Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται, ακόμη μία φορά, η Βικτώρια στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Θέλοντας να επιστρέψει στο σπίτι του Χριστόφορου για να βρίσκεται στο πλευρό του Άγη, σκαρφίζεται ένα σχέδιο. Τραυματίζεται επίτηδες και επικοινωνεί με τον Χριστόφορο λέγοντάς του πως είχε ένα σοβαρό ατύχημα.

Εκείνος, αμέσως, πηγαίνει να τη βρει και μόλις βλέπει τα σημάδια στο κορμί της σαστίζει και της προτείνει να μείνει μαζί τους στο σπίτι.’Ομως, σύντομα, επειδή ο Χριστόφορος ανησυχεί ιδιαίτερα για την υγεία της, καλεί στο σπίτι έναν γιατρό για να την εξετάσει. Το γεγονός αυτό ταράζει τη Βικτώρια, καθώς φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί το ψέμα της και ο γιατρός θα καταλάβει ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

Ωστόσο, η ίδια προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη. Κι ενώ ο γιατρός από την εξέταση που της κάνει αντιλαμβάνεται πως δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό, δεν λέει την αλήθεια στον Χριστόφορο. Το γεγονός αυτό ανακουφίζει τη γυναίκα, η οποία εξακολουθεί να παραμένει στην οικία Μπουραντά καταστρώνοντας ανενόχλητη τα σχέδιά της, τα οποία θα έχουν τραγική κατάληξη.

Συγκεκριμένα, σκέφτεται πως όσο ο Χρηστίδης είναι ζωντανός κινδυνεύει, αφού μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αποκαλύψει σε όλους όσα έχει κάνει.

Έτσι, προσεγγίζει ξανά τον Αναγνώστου ζητώντας του να βρει τον τρόπο για να τον βγάλει από τη μέση, αυτή τη φορά μια για πάντα. Ο άντρας δέχεται να τη βοηθήσει και ακολουθεί το σχέδιό της. Τη στιγμή, όμως, που πάει να σκοτώσει τον Χρηστίδη, τα πάντα ανατρέπονται. Ο Αναγνώστου δέχεται από κάποιον ένα θανάσιμο χτύπημα και πέφτει αναίσθητος στο έδαφος. Ο άντρας αφήνει την τελευταία του πνοή και σύντομα η είδηση του θανάτου του τους αναστατώνει και τους σοκάρει όλους. Ειδικά τη Βικτώρια! Η τελευταία δεν μπορεί να πιστέψει πως ο συνεργάτης της είναι νεκρός, ενώ προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συνέβη και ποιος τον σκότωσε. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του άντρα αρχίζουν αμέσως και η Βικτώρια φοβάται πως ο δολοφόνος του Αναγνώστου ίσως κατάλαβε πως συνεργαζόταν με εκείνη.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 21/3: Το απόλυτο κράξιμο στα social για τη γονατιά που δεν έγινε ποτέ

Η διακοπή θα κάνει καλό ή κακό στον Ολυμπιακό;

Star: Στον «πάγο» το GNTM