Τελικά ο Ντίνος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών αποφασίζει να διαβεί και πάλι τις… πύλες του «Παραδείσου», ως διευθυντής πια, βρίσκει όμως κατώτερή του την οικονομική προσφορά που του προτείνει ο Πάρης για τη θέση. ‘Ετσι, έπειτα από μια επεισοδιακή συνάντηση ο Ντίνος αποχωρεί, προς μεγάλη απογοήτευση της Αμαλίας.’Επειτα από αυτό, εκείνη παίρνει την εξής απόφαση: θα διαθέσει μέρος του δικού της μισθού ως αμοιβή του Ντίνου, προκειμένου να τον έχει κοντά της!

Στο μεταξύ, ο Άγης φαίνεται ότι διασκεδάζει να φέρνει τον πατέρα του σε δύσκολη θέση μπροστά σε τρίτους, σε αντίθεση με την αδελφή του. Σε δύσκολη θέση όμως φέρνει και τη Γεωργία όταν εμφανίζεται με την Ντέπυ στον «Παράδεισο» για να ζητήσει ξανά χρήματα από την Αμαλία… Η νεαρή κοπέλα, βλέποντάς τον με την αντίζηλό της, πέφτει σε μεγάλη στεναχώρια, καθώς έχει ακόμα συναισθήματα για εκείνον.

Η Ειρήνη εξακολουθεί να πιέζει τον Αποστόλη να δώσει πίσω , το κτίριο του «Παραδείσου» στον Ντίνο, απειλώντας τον ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για το παρελθόν τους στη γυναίκα του, ενώ ο Μάρκος μαθαίνει ότι υπάρχει ελπίδα να θεραπευτεί. Η Πιπίτσα όμως τον πιέζει να κάνει κάτι με το οποίο είναι εντελώς αντίθετος. Παράλληλα, ο Χριστόφορος, που κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να εξομαλύνει τα πράγματα με την οικογένειά του, μαθαίνει από τη Βικτόρια κάτι που θα τον σοκάρει: του αποκαλύπτει πως έχει γίνει ερωμένη του Ζήση… Μέχρι πού μπορεί να φτάσει άραγε αυτή η γυναίκα προκειμένου να πετύχει τα σχέδιά της και να γλιτώσει τη φυλακή;

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις 

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος ξεμπερδεύει μία και καλή με την Κύρα;

Euroleague 25η αγωνιστική: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Σασμός: Ο Σταύρος συνέρχεται και κανείς δεν του λέει την αλήθεια!