Ο Ντίνος, βλέποντας πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία της Μιράντας να βρει την κόρη της στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αποφασίζει να τη βοηθήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το MyTV επειδή δεν θέλει να τη γεμίσει με ελπίδες, κρίνει πως είναι καλύτερο να ενεργήσει κρυφά από εκείνη. Έτσι, αφού καταφέρνει και πείθει τη Λιζέτα να επιστρέψει στην Ελλάδα, πηγαίνουν μαζί στο γραφείο της Βικτώριας και την απειλούν πως αν δεν τους πει πού βρίσκεται το παιδί της Μιράντας θα την καταγγείλουν για όλες τις παρανομίες της.

Εκείνη σαστίζει και τους ζητάει λίγο χρόνο. ‘Ομως ξέρει πως, αν το χρονικό περιθώριο που της έδωσαν περάσει, η ζωή της θα καταστραφεί ξανά! Γι’ αυτό πάνω στην απόγνωσή της σκέφτεται ένα σατανικό σχέδιο και εντοπίζει το επόμενο θύμα της.

Πρόκειται για τη Νικολέτα, η οποία στο παρελθόν βρισκόταν στο βρεφοκομείο της και υιοθετήθηκε από μία οικογένεια και η οποία έχει ίδια ηλικία με την Αμαλία. Η Βικτώρια επικοινωνεί μαζί της λέγοντάς της πως βρήκε τη μητέρα της και τη ρωτάει αν θέλει να τη συναντήσει. Της τονίζει, όμως, πως δεν πρέπει να το αποκαλύψει ούτε στους θετούς της γονείς ούτε σε κανέναν άλλον. Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι γιατί δεν θέλει να μάθει η Αμαλία την πλεκτάνη της, καθώς εκείνη είναι η βιολογική κόρη της Μιράντας, αφού τό το σχέδιό της θα ναυαγήσει και θα έρθει αντιμέτωπη με δραματικές συνέπειες.

Τα λόγια της πείθουν το κορίτσι να συναντήσει τη Μιράντα πιστεύοντας ότι πρόκειται για τη μητέρα της.’Υστερα, η Βικτώρια ενημερώνει τον Ντίνο, ο οποίος ανακοινώνει στην αγαπημένη του πως κατάφερε και βρήκε την κόρη της.

Το μεγαλύτερό της όνειρο γίνεται πραγματικότητα, αν και η Μιράντα αγνοεί πως η Βικτώρια παίζει ξανά με τη ζωή της.

Την επομένη η Μιράντα πηγαίνει να συναντήσει το παιδί της. Ωστόσο, η Νικολέτα είναι ψυχρή και της λέει πως δεν τρέφει κανένα συναίσθημα γι’ αυτή και ότι δεν θέλει να στεναχωρήσει τους θετούς της γονείς, οι οποίοι τη μεγάλωσαν. Η Μιράντα στεναχωριέται, αλλά δείχνει κατανόηση και λέει στη Νικολέτα ότι αν αλλάξει γνώμη και θέλει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση τους να μη διστάσει να επικοινωνήσει μαζί της! Η γυναίκα επιστρέφει απογοητευμένη στο σπίτι της και ο Ντίνος τής συμπαραστέκεται ξανά!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη-Πάει στον ΣΚΑΪ;

UEFA Ranking Ελλάδα: Δώρο από Μπαρτσελόνα – Ήρθε η στιγμή!

Σασμός: Μία κόρη για τη Βασιλική και τον Μαθιό!