Ο διεφθαρμένος και αδίστακτος αστυνόμος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών βάζει στο στόχαστρο την Μιράντα.

O εξαιρετικός ηθοποιός Σωτήρης Τσακομίδης που τον υποδύεται, διαβάζοντας τις εξελίξεις για τον ήρωά του, έχει μείνει κι ο ίδιος κατάπληκτος από τον αμοραλισμό του και δηλώνει εντυπωσιασμένος από το σενάριο.
Ο ηθοποιός θεωρεί ότι ο  Χρηστίδης έχει αρχίσει να στριμώχνεται, βάζει στο χέρι τη Μιράντα, εφόσον γνωρίζει ότι έχει πλαστή ταυτότητα και έχει αλλάξει το όνομά της. “Ετσι, την πιέζει να πει ότι έκανε το φόνο ο Παπακώστας. Σε αντίθετη περίπτωση, την περιμένει η φυλακή, αφήνει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει και η ίδια της η ζωή! “Ετσι, προσπαθεί να καταφέρει δύο πράγματα: το ένα είναι να πετάξει από πάνω του την ενοχή γιατο φόνο, αλλά ταυτόχρονα να την κρατάει συνεχώς σε μια κατάσταση εκφοβισμού, για να διατηρήσει τη σιωπή της για το βιασμό πριν από χρόνια».

4 ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 14,90

Θα έλεγα ότι είναι ένας πλαστογράφος του νόμου. Είναι κακοποιός, ζει μέσα στη διαφθορά, είναι ο ίδιος η διαφθορά. Ο Χρηστίδης είναι το απόλυτο ηθικό αντιπρότυπο που η βία τον “φτιάχνει”, τον ερεθίζει, την απολαμβάνει ίσως όσο τίποτε άλλο, σχεδόν γι’ αυτόν αντικαθιστά τη σεξουαλικότητα. Συνδέεται με διάφορους τύπους του υποκόσμου, με δολοφόνους, προφανώς με όλη την γκάμα της παραβατικότητας.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Θα μιλήσει η Ζωή;

Εθνική Ελλάδας: Ανεξήγητο αυτό που έκανε ο Πογέτ με τον Ντόι – Προτίμησε Ρέτσο, Τζαβέλλα! 

Η Γη της Ελιάς: Σκιές στη σχέση Κουράκου και Ευτυχίας-Αυτά τους χωρίζουν!