Ο Παράδεισος των κυριών βλέπουμε να περνάει πλέον στην ιδιοκτησία του Αποστόλη καθώς ο Ντίνος δε μπορεί πλέον να τον ξεχρεώσει. Το σχέδιο του Αποστόλη στη σειρά του Alpha πήγε ακριβώς όπως το σχεδίαζε. Διευθυντής πλέον στο κατάστημα θα είναι και επίσημα ο Πάρης. Όμως τα πράγματα δε πηγαίνουν όπως θα τα περίμενε ο ίδιος.

Η κόντρα του με τον Αποστόλη όχι απλά δεν ηρεμεί αλλά γίνεται όλο και πιο έντονη. Ο Αποστόλης επισκέπτεται το μαγαζί και δε χάνει ευκαιρία να τον υποτιμά με το παραμικρό που λέει η κάνει εκείνος. Του μιλάει τόσο άσχημα, εξευτελιστικά και όλα αυτά μπροστά στο ίδιο το προσωπικό του. Ο Πάρης έχει φτάσει στα όριά του καθώς δε μπορεί να ανέχεται άλλο αυτή τη συμπεριφορά, ιδιαίτερα όταν αυτή τον εκθέτει μπροστά στον κόσμο.

Ανάμεσα στους δύο άντρες ξεσπάει ένας καβγάς ο οποίος δε μοιάζει με προηγούμενο. Οι δυο τους θα έρθουν στα χέρια με την αψιμαχία να οδηγείται και εκτός μαγαζιού μπροστά στο ζαχαροπλαστείο. Οι εργαζόμενοι μπαίνουν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η Σύρμω όμως έχει περάσει και αυτή τα όριά της. Δε μπορεί να βλέπει άλλο αυτή τη συμπεριφορά του Αποστόλη. Το χαστούκι που δίνει στον Αποστόλη θα το θυμάται για όλη του τη ζωή ο ισχυρός άνδρας.

Έπειτα από όλη αυτή την αναστάτωση ο Πάρης παλεύει να σταθεί ξανά στα πόδια του και στο ύψος του. Όμως αυτό δε θα είναι εύκολο. Στο μεταξύ η Σύρμω πιέζει και τον Πασχάλη ψάχνοντας να βρει που βρήκε όλα αυτά τα χρήματα. Εκείνος κάνει ότι μπορεί για να την ξεγελάσει ενώ προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πατέρα της Τζένης.

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος Αμαλία – Πάρης – Γι’ αυτό χωρίζουν

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις ακατάλληλες σκηνές Άννας – Δημήτρη

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Χαμός με νεκρά παιδιά και παράνομες υιοθεσίες στο ίδρυμα της Βικτωριας