Έρωτας Φυγάς χωρίς δυσκολίες στις σχέσεις και αναποδιές δε γίνεται και αυτό βλέπουμε να γίνεται και στη σχέση του Μάρκου με την Ευγενία στη συνέχεια. Η σειρά του Open συνεχίζει να είναι η αιχμή του δόρατος για το κανάλι στην τηλεθέαση σαρώνοντας την απογευματινή ζώνη και βάζοντας το κανάλι σε αναζήτηση ίδιου προγράμματος για του χρόνου.

Στα τωρινά γεγονότα όμως το βράδυ του βιασμού έχει σοκάρει άπαντες στη σειρά. Μετά από όσα έγιναν το πτώμα του Κωστάκη αγνοείται και η Μαργέτα με τον Ιάσονα περιμένουν να βρεθεί. Ευτυχώς ο Μάρκος πηγαίνει όλο και καλύτερα με την υγεία του να βελτιώνεται συνεχώς.

Σε αντίθετη πορεία ωστόσο οδεύει η σχέση του με την Ευγενία η οποία περνάει μία πρωτοφανή κρίση. Η ίδια η κοπέλα δε μπορεί να κρύψει άλλο το τι γίνεται στη σχέση της με τον Μάρκο και απευθύνεται στον Στέφανο. Του λέει όλα όσα συμβαίνουν και όλες τις ανησυχίες της. Εκείνος θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει γνωρίζοντας όμως όλη την αλήθεια.

Ο Σπύρος με τη Δήμητρα θα εντοπίσουν έναν ηλικιωμένο άντρα ο οποίος τους δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες για την οικογένεια Λινάρδου. Την ίδια ώρα ο Μιχάλης εντοπίζει την Άννα και αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι η κόρη της βρίσκεται εδώ. Λίγο αργότερα όμως τόσο αυτή όσο και η Χαρά παθαίνουν σοκ όταν λαμβάνουν ένα γράμμα από άγνωστο αποστολέα και με τρομακτικό περιεχόμενο…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος βάζει ένα τέλος στη σχέση του με την Αλεξάνδρα-Τι λέει στην Ευγενία

Σασμός: Αιμιλία – Λευτέρης στήνουν παγίδα στον Πάνο

NBA: Η Ιστορική αλλαγή στο φετινό All Star Game – Ξανά αρχηγός ο Αντετοκούνμπο!