Πάρης και Αμαλία έχουν βρεθεί συχνά στο επίκεντρο των εξελίξεων στη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών» με το ειδύλλιο τους να έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις κατά διαστήματα.

Σε γενική ομολογία όμως μιλάμε για έναν γάμο που δεν έπρεπε ποτέ να γίνει καθώς οι δυο τους ενώνονται μόνο από το παιδί που κυοφορεί η Αμαλία και αυτό το παιδί δεν είναι παρά το αποτέλεσμα του βιασμού της!

Μία σχέση που μοιάζει καταδικασμένη από το ξεκίνημά της λοιπόν φαίνεται πως τελειώνει στη συνέχεια και ο λόγος θα είναι ο ίδιος με αυτούς που τους ένωσε: το παιδί!

Συγκεκριμένα η Αμαλία δε μπορεί να ηρεμήσει με όσα συμβαίνουν γύρω της με την εγκυμοσύνη της να εξελίσσεται σε ένα όχι ευχάριστο και ήρεμο περιβάλλον. Αρχικά θα πιάσει τον πατέρα της με την Ντέπυ στα πράσα κάτι το οποίο θα την εξοργίσει για τη νέα απιστία του αυτή τη φορά προς τη θεία της.

Η αποκάλυψη όμως ότι ο αδερφός της Άγης είναι παιδί του πατέρα της και της θείας της θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Οι αμφιβολίες μάλιστα αρχίζουν να τη στοιχειώνουν για το αν και η ίδια είναι πράγματι κόρη των γονιών της ή και αυτή είναι κόρη της Βικτώριας.

Οι στενάχωρες καταστάσεις στο σπίτι της δε την αφήνουν σε ησυχία με την ίδια να αισθάνεται συνεχώς αδιαθεσίες. Εν τέλει η ψυχολογική της κατάσταση και οι αγωνίες της δε θα την αφήσουν να συνεχίσει με την εγκυμοσύνη της. Η Αμαλία θα χάσει το παιδί που κυοφορεί και όλα ανατρέπονται.

Η ίδια βρίσκει παρηγοριά στις σκέψεις ότι ίσως αυτό το παιδί δεν έπρεπε να γεννηθεί ποτέ. Ο Πάρης όμως είναι έξαλλος με τη δική του οικογένεια ρίχνοντας το φταίξιμο σε αυτούς. Τα χειρότερα όμως έρχονται μετά από λίγο καθώς η Αμαλία του ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν καθώς δε τους ενώνει τίποτα πια. Το τέλος σε αυτή τη σχέση θα τρελάνει κυριολεκτικά τον Πάρη…

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτή είναι η γυναίκα του Χριστόφορου

Σασμός: Εκεί κρατάνε όμηρο τον Αστέρη – Έτσι τον σώζει η Αργυρώ

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης ένοχος για τον φόνο του Άγγελου – Αυτός αλλάζει τα δείγματα DNA