Όταν η Βικτώρια στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, πήγε να εξαφανίσει τις σφαίρες και όλα τα άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία στον κήπο, ο Γιώργης ο κηπουρός τους την είδε και λίγο αργότερα πήγε και πήρε το κουτί με τις σφαίρες και της έδωσε στην Πολυξένη λέγοντας ότι αυτά πήγε να τα θάψει στον κήπο. Της ζητάει να δει τις σφαίρες και να προσπαθήσει να μάθει αν αυτές σκότωσαν τον Άγη!

Η Πολυξένη στη συνέχεια δίνει τις σφαίρες στον Χριστόφορο και συγχρόνως ζητάει τη συμβουλή του Φώτη για το τι είναι καλύτερα να κάνει και μήπως πρέπει να τις παραδώσει στην αστυνομία!

Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος μιλάει με τον Γιώργη τον κηπουρό για τις σφαίρες που έκρυψε η Βικτώρια και θυμάται το περιστατικό που είχε γίνει παλιά, όπου ο Γιώργης φώναζε μέσα στο σπίτι στη Βικτώρια ότι είναι δολοφόνος και τον ρωτάει ευθέως γιατί είχε κάνει τότε εκείνο το ξέσπασμα κατά της ενώ ταυτόχρονα αρχίζει και υποψιάζεται διάφορα για εκείνη!

Ετσι μπαίνει στο δωμάτιό της και αρχίζει να ψάχνει για να βρει κάποιο στοιχείο. Και όντως βρίσκει μια φωτογραφία, την ίδια με αυτή που είχε και η Όλγα, όπου είναι η Βικτώρια, η Αντιγόνη, ο Χρήστος, η Δωροθέα και ο Ιωσήφ. Ανήσυχος παίρνει τη φωτογραφία και πηγαίνει στον Χρήστο για να του δώσει εξηγήσεις. Τότε λέει ότι η Βικτώρια έχει κάνει πολλά εγκλήματα, όχι ένα μόνο. Εχει σκοτώσει τη Λιζέτα, τον Αριστείδη, τον Άγη και αρχίζει να του τα απαριθμεί ένα-ένα, ενώ του λέει ότι φυσικά ο Άγης δεν είναι γιος του!

Του λέει ότι του το φόρτωσε για να τον κρατάει και του αποκαλύπτει ότι τον έκανε με τον Ιωσήφ! Ο Χριστόφορος είναι σε σοκ και τον ρωτάει με ένταση γιατί δεν πήγε να την καταγγείλει στην αστυνομία και ο Χρήστος του εξηγεί ότι θα γίνει κι αυτό. Οχι όμως τώρα. Αυτή τη στιγμή τού είναι χρήσιμη εκτός φυλακής. Ο Χριστόφορος αρχίζει και ο ίδιος να ψάχνει αποδείξεις για όλα αυτά τα εγκλήματα που του είπε ο Χρήστος ότι έχει κάνει η Βικτώρια, ώσπου η Στέλλα του δίνει την πρώτη πληροφορία λέγοντάς του ότι η κυρία Βικτώρια είχε στην κατοχή της αυτό το κουτί με τις σφαίρες και ο Χριστόφορος στριμώχνει πολύ άσχημα τη Βικτώρια, η οποία τόσο στον ίδιο όσο και στον Σίμο με την Αμαλία, αρνείται τα πάντα και τους πλασάρει τη δική της ιστορία.

Τους λέει ότι ξέρει ποιος έβαλε τις σφαίρες για να την ενοχοποιήσει. Λέει ότι είναι ο Χρήστος που τα κατάφερε μια χαρά! Έτσι αρχίζει και πάλι το γνωστό παραμύθι του θύματος

Μάλιστα, στη συνέχεια καταφέρνει να πάρει τις σφαίρες από την Πολυξένη και αρχίζει να απειλεί τη Στέλλα ότι θα τη διώξει από το σπίτι και θα μάθουν όλοι ότι πήγε να σκοτώσει τη μάνα της!

Την ίδια στιγμή λέει και στον Δημοσθένη ότι θα πάνε στην αστυνομία να την κατηγορήσουν αλλά να μην τους πιστέψει, γιατί το μόνο που θέλουν είναι να την καταστρέψουν.

Κι αφού συμβαίνουν όλα αυτά, μια άλλη πιο σοβαρή αηοκάυψη έρχεται από τον Γιώργη! Λέει στον Χριστόφορο ότι η γυναίκα του δεν αυτοκτόνησε! Τη σκότωσε η Βικτώρια και το είδε με τα ίδια του τα μάτια! Εκείνη την ημέρα ήταν στον κήπο και η Βικτώρια τσακωνόταν με την Αντιγόνη και αμέσως μετά την έσπρωξε και την πέταξε οπό το μπαλκόνι.

Ο Χριστόφορος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Απειλούν οι εκβιαστές-Βόμβα στο αμάξι του Δημήτρη!

Γιατί η σεζόν F1 του 2024 δεν είναι «βαρετή» σύμφωνα με τον Alex Albon

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ήρθε η ώρα της αποπληρωμής-Έτσι θα γίνει η μεγάλη έξοδος!